Optimalisering av salgstransparens - Sealing Systems vei til effektiv ledelsesinnsikt

Rasmus Helstrup Pedersen

Om Sealing System

Sealing System er et prosjektorientert selskap som leverer pakkemaskiner, komplette pakkelinjer og innovative systemløsninger for interne transport- og emballeringsprosesser, der robotikk er en sentral del. 

De er en kombinert handels- og produksjonsbedrift, og har agenturer på roboter og mange andre maskiner innen pakkelinjer, som vanligvis brukes i næringsmiddelindustrien.

Evidi har langvarige relasjoner med Sealing System rundt prosessoptimalisering via Microsoft D365 FO og CRM.

Sealing System har brukt Microsoft CRM i en årrekke for å sikre kvalifisert kundeoppfølging og for å sikre datagrunnlag for optimal kundeservice. Datagrunnlaget er derfor relativt omfattende.

I samarbeid med salgsteamet hos Sealing System har Evidi utviklet en ny dataplattform i Microsoft Fabric, som inkluderer alt fra datainnsamling og transformasjon til rapporter i Power BI.

Plattformen, som er tett integrert med Microsoft CRM, optimaliserer og støtter hele salgsprosessen til Sealing System og muliggjør en mer proaktiv kundeservice og dialog.

I tillegg til detaljerte analyser av historisk salg, oppnås ny forbedret innsikt gjennom en omfattende og detaljert oversikt over åpne og lukkede muligheter, pipelinestyring, kundesegmentering og forventet fremtidig omsetning og ordreinngang.

Dataplattformen støtter også Sealing Systems salgs- og driftsplanleggingsprosess, noe som gjør det mulig å optimalisere ressursplanlegging for fremtidige prosjekter.

Gjennom Power BI har de enkelte selgerne fått enkel tilgang til relevante data både gjennom visualiseringer i dashboards samt mer detaljerte rapporter og analyser.

Anders Bundgaard Diernæs, International Sales Manager hos Sealing System, sier:

Samarbeidet med Evidi har vært superinteressant og godt gjennom hele prosessen. Vi har et stort datagrunnlag som går mange år tilbake, og det har vært gunstig å jobbe med disse tallene på et større nivå. Evidi har vært flinke til å skape en visuell oversikt som vi kan bruke i vår salgsorganisasjon til analyser og rapporter.

Hos Evidi har Data Engineer Rasmus Helstrup Pedersen vært på oppgaven, og sier følgende om samarbeidet:

Samarbeidet med Sealing System har vært veldig bra. Det har ikke vært langt fra tanke til handling i den daglige dialogen - som har blitt godt støttet av Microsoft Fabric, som lar deg teste ting veldig raskt med deres Low-Code/No-Code-tilnærming til datahåndtering. I dag oppdateres data hver halvtime, og det er superkult å se at det både utgjør en forskjell for virksomheten deres og forenkler Sealing Systems arbeidsprosesser.

Kontakt oss for en uforpliktende prat!