Hvem vi er – Vi er teknologieksperter, kollegaer, rådgivere, utviklere og sparringspartnere. Vi er Evidi. #merennbaretechfolk


En spesialist som bryr seg

Vi tror på verdien i å forenkle og har ekspertise i å løse problemer og skape muligheter. Nysgjerrighet driver oss til stadig å utforske nye teknologiske muligheter. Tillit er kjernen i vårt arbeid, og vi støtter hverandre som lagspillere. Sammen tar vi ansvar for leveransene våre og skaper suksess.


Menneskene bak Evidi

Vi er så mye mer enn bare techfolk. Mennesker med uendelige interesser. Med kunnskap og nysgjerrighet. Vi ser utfordringer som en mulighet til å skape verdi. Vi spiller hverandre gode, og unner hverandre suksess. Vi er uovervinnelige sammen - vi er mer enn bare techfolk.
Møt menneskene


Bli bedre kjent med oss

Mangfold

Det handler om mer enn kjønn, etnisitet, alder eller legning. Mangfold er større enn holdninger og vilje. Vi møter folk med nysgjerrighet og respekt. Vi alle ser verden på ulike måter, ut ifra livserfaringer og i kraft av hvem vi er. Vi fremmer mangfold og er med på å forme morgendagen og løsningene i den.

Samfunnsløfte

Vi bidrar med kompetanse, teknologi og nettverk for å sikre bærekraftig utvikling. Vi tror dette best gjøres ved å ta aktive valg i verdikjeden og ved å velge partnerskap og samarbeid med høye ambisjoner. Vi ønsker å utfordre og bli utfordret - sammen er vi sterkest.

Verdier

Vi tror på verdien av å forenkle, løse problemer og skape verdi for kundene våre. Vi er utforskende nysgjerrige og får energi av å sette oss inn i kundens virksomhet og problemstillinger. Vi tar ansvar og bygger tillit gjennom pålitelighet. Vi dyrker lagspill og er en spesialist som bryr seg.

Historien vår – Fra sammenslåing til suksess

Fem Microsoft-spesialiserte konsulentselskaper ble forent og fra denne sammenslåingen vokste Evidi frem. Sammen har vi skapt en felles kultur av nysgjerrighet og lagspill, som har formet vår identitet. Evidi er 50% eid av våre ansatte, i partnerskap med Credo Partners som støtter oss som en aktiv eier og aksjonær. 

Vi er dedikerte og har lang erfaring, med engasjement og profesjonalitet bygger vi tillit og skaper felles suksess med våre kunder. 

Brand film

Vil du bli vår kollega

Se våre ledige stillinger, ta en titt på våre rekrutteringsprosesser, eller bli enda bedre kjent med menneskene som jobber her.
Jobb med oss

Siste pressenytt fra Evidi


Ledige stillinger

Allsidighet og unike ferdigheter er avgjørende for å bygge morgendagens IT-selskap. Vi har mange ledige stillinger og er klare for å bli kjent med deg - så overrask oss med hvem du er og hva du kan.
Ledige stillinger

Bli kunde – Om du synes vi høres ut som et team du kan tenke deg å jobbe med, kan du lese mer om hva vi gjør, eller kontakte våre rådgivere for en hyggelig samtale om dine behov.