Møt menneskene

Vi ser utfordringer som en mulighet til å skape verdi. Vi spiller hverandre gode og unner hverandre suksess. Vi er uovervinnelige sammen - vi er mer enn bare techfolk.


Det har aldri vært noen tvil om at det er folka våre som er vår viktigste ressurs. Det er hvem vi er og hva vi tror på som skaper Evidi.

Mer enn bare techfolk

David Røsand

Emma Eriksson

Anders Bråten

Frida Langeland

Glenn Olsen

Ida Aavistad

Ramiz Khalife

Karoline Agerup

Kim Olsen

Eline Lindsten

Morten Krosby

Sandra Mathisen

Stian Skjetne

Inger Lise Øhman Meisingset

Christoffer Øistad

June Hansen

Abdirahman Hassen

Kristin Brandsrud Stavrum

Aleksander Kjelstrup

Andrea Bonde

James Dean

Jan Vidar Elven

Christian Ask

Bli kjent med fagekspertene

Det ligger mye verdi i å forenkle, selv om det kan være vanskelig. Vi er nysgjerrige og får energi av å sette oss inn i kundens virksomhet og problemstillinger, og utforsker stadig nye muligheter innen teknologi. Det er det vi drives av og er gode på.

Kunnskap styrker evnen til å lykkes med digital endring

Enable

Jan-Vidar Elven

Jan-Vidar, seniorarkitekt innen leveranseområdet Enable, har nok å holde fingrene i. Samtidig er han lidenskapelig opptatt av teknologi på fritiden, og gleder seg over å skrive om innovative løsninger eller presentere på konferanser. Kreative løsninger, og en leken tilnærming til IT, er det som inspirerer han mest.

Collaborate

Eline Lindsten

Eline er seniorkonsulent innen Cloud Productivity på leveranseområdet Collaborate, og synes det beste med jobben er å få arbeide i grensesnittet mellom mennesker og IT. Slik kan hun ha én fot i teknologiverden, og én der det menneskelige fokuset ligger, ved interessen for mennesker og måter man jobber på.

Accelerate

Ramiz Khalife

Ramiz er seniorarkitekt i Evidi, og arbeider med integrasjon og digital tjenesteplattform innen leveranseområdet Accelerate. Han brenner for det han driver med. For når nysgjerrighet og det å se muligheter i ting er lidenskapen din, kommer man ikke unna at også jobben må engasjere.

Optimise

Sandra Mathisen

Sandra er teamleder innen leveranseområdet Optimise. Hun er en rastløs person, og aktivitet og trening har blitt en viktig del av hennes livsstil. Samtidig er det også en hobby hun nyter og fyller fritiden sin med glede.

License

David Røsand

David jobber med lisenser innenfor leveranseområdet License. Han går alltid all in og inspireres av utfordringer som trenger å løses. Han er en ordentlig lagspiller, og ønsker å være en som kan bidra - en som utgjør en forskjell. Men hans største stolthet er familien.


Bli kunde – Om du synes vi høres ut som et team du kan tenke deg å jobbe med, kan du lese mer om hva vi gjør, eller kontakte våre rådgivere for en hyggelig samtale om dine behov.