Møt menneskene

Vi ser utfordringer som en mulighet til å skape verdi. Vi spiller hverandre gode og unner hverandre suksess. Vi er uovervinnelige sammen - vi er mer enn bare techfolk.


Det har aldri vært noen tvil om at det er folka våre som er vår viktigste ressurs. Det er hvem vi er og hva vi tror på som skaper Evidi.


Bli kjent med fagekspertene

Det ligger mye verdi i å forenkle, selv om det kan være vanskelig. Vi er nysgjerrige og får energi av å sette oss inn i kundens virksomhet og problemstillinger, og utforsker stadig nye muligheter innen teknologi. Det er det vi drives av og er gode på.

Kunnskap styrker evnen til å lykkes med digital endring

License

David Røsand

David jobber med lisenser innenfor leveranseområdet License. Han går alltid all in og inspireres av utfordringer som trenger å løses. Han er en ordentlig lagspiller, og ønsker å være en som kan bidra - en som utgjør en forskjell. Men hans største stolthet er familien.

Optimise

Sandra Mathisen

Sandra er teamleder innen leveranseområdet Optimise. Hun er en rastløs person, og aktivitet og trening har blitt en viktig del av hennes livsstil. Samtidig er det også en hobby hun nyter og fyller fritiden sin med glede.

Enable

Jan-Vidar Elven

Jan-Vidar, seniorarkitekt innen leveranseområdet Enable, har nok å holde fingrene i. Samtidig er han lidenskapelig opptatt av teknologi på fritiden, og gleder seg over å skrive om innovative løsninger eller presentere på konferanser. Kreative løsninger, og en leken tilnærming til IT, er det som inspirerer han mest.

Accelerate

Ramiz Khalife

Ramiz er seniorarkitekt i Evidi, og arbeider med integrasjon og digital tjenesteplattform innen leveranseområdet Accelerate. Han brenner for det han driver med. For når nysgjerrighet og det å se muligheter i ting er lidenskapen din, kommer man ikke unna at også jobben må engasjere.

Collaborate

Eline Lindsten

Eline er seniorkonsulent innen Cloud Productivity på leveranseområdet Collaborate, og synes det beste med jobben er å få arbeide i grensesnittet mellom mennesker og IT. Slik kan hun ha én fot i teknologiverden, og én der det menneskelige fokuset ligger, ved interessen for mennesker og måter man jobber på.


Leveranseområder

Hør fagekspertene våre forklare noen av områdene vi leverer på med sine egne ord. Slik blir du bedre kjent med oss og hva vi gjør.

Optimise

Optimise er ERP-delen av Evidi, og består av dyktige mennesker som sørger for konsulentbistand og rådgivning innen innføring og drift av integrerte, helhetlige forretningssystemer. Hør Jarle, Team Lead og løsningsarkitekt i Optimise, utdype hva leveranseområdet går ut på og forklare hvem som passer til å jobbe her.

Søk på ledig stilling i Optimise

Engage

Det stilles stadig høyere krav til kundeopplevelsen, men hva ligger bak å gjøre denne så god og sømløs som mulig? Engage er CRM-området i Evidi. Hør Isabelle, Team Lead og konsulent i Engage, forklare hva leveranseområdet går ut på og hva du må kunne - eller ønske å lære - for å jobbe her.

Søk på ledig stilling i Engage

Accelerate

Accelerate er området som omhandler digitale tjenesteplattformer og integrasjon i Evidi. Det handler om å forstå forretningsprosesser og gi data verdi. Hør Fredrik, Team Lead og IT arkitekt i Accelerate, forklare dypere hva området går ut på, hva man får jobbe med her og hva en god kandidat bør kunne.

Søk på ledig stilling i Accelerate