Optimering af salgsgennemsigtighed - Sealing System’s vej til effektiv ledelsesindsigt

Rasmus Helstrup Pedersen

Om Sealing System

Sealing System er en projektorienteret virksomhed, der leverer pakkemaskiner, komplette pakkelinjer og innovative systemløsninger til intern transport og pakkeprocesser, hvor robotteknologi er en central del. 

De er en kombineret handels- og produktionsvirksomhed, og har agenturer på robotter og mange andre maskiner inden for pakkelinjer, som typisk anvendes i food og nonfood industrien.

Evidi har langvarige relationer med Sealing System omkring procesoptimering via Microsoft D365 FO og CRM.

Sealing System har anvendt Microsoft CRM i en årrække, for at sikre en kvalificeret kundeopfølgning samt for at sikre datagrundlag for optimal kundeservice. Datagrundlaget er derfor relativt omfangsrigt.

Evidi har i samarbejde med salgsteamet hos Sealing System netop udviklet en ny dataplatform i Microsoft Fabric, som indeholder alt fra indhentning og transformation af data samt rapporter i Power BI.

Platformen, der er tæt integreret med Microsoft CRM, optimerer og understøtter hele Sealing System’s salgsproces og muliggør en mere proaktiv kundeservice og dialog.

Udover detaljerede analyser af historisk salg, opnås nye forbedrede indsigter via samlet og detaljeret overblik over åbne og lukkede salgsmuligheder, pipelinestyring, kundesegmentering og forventet fremtidig omsætning og ordreindgang.  

Dataplatformen understøtter herudover også Sealing System’s Sales and Operations Planning proces, som gør det muligt at optimere ressourceplanlægningen til kommende projekter.  

De enkelte sælgere har via Power BI fået let adgang til relevante data både via visualiseringer i dashboards samt mere detaljerede rapporter og analyser.

Selv udtaler Anders Bundgaard Diernæs, International Sales Manager ved Sealing System:

Samarbejdet med Evidi har været superinteressant og godt igennem hele forløbet. Vi har et stort datagrundlag, som går mange år tilbage, og det har været gavnligt at få arbejdet med disse tal på et større plan. Evidi har været dygtige til at skabe et visuelt overblik, som vi kan bruge i vores salgsorganisation til analyser og rapporter.

Hos Evidi har Rasmus Helstrup Pedersen, Data Engineer, været på opgaven, og siger følgende om samarbejdet:

Samarbejdet med Sealing System har været virkelig godt. Der har ikke været langt fra tanke til handling i den daglige dialog – hvilket har været godt understøttet af Microsoft Fabric, der giver mulighed for at teste ting af meget hurtigt med deres Low-Code/No-Code tilgang til datahåndtering. I dag opdateres data hver halve time, og det er superfedt at se, at det både gør en forskel for deres forretning, og letter Sealing System’s arbejdsprocesser.

Kontakt vores rådgivere for en uforpligtende samtale!