Hva vi gjør – Vi rigger ambisiøse virksomheter til å gripe sine muligheter gjennom en helhetlig tilnærming til mennesker, prosesser og teknologi.


Styrken ligger i helheten!

Vi ser på teknologi som en del av noe større. Vi tror på at de gode løsningene skjer når vi inkluderer mennesker, forretning og teknologi. Det handler om å tilpasse seg markedet og respondere raskt på endringer, slik at din virksomhet er rigget for å gripe mulighetene i fremtiden. Sammen jobber vi hånd i hånd med våre kunder for å skape de beste løsningene, som ikke bare passer teknisk, men også sømløst inn i deres arbeidsflyt og kultur.

Som Nordens råeste kompetansemiljø på Microsoftteknologi forplikter vi oss til å forstå din virksomhets behov og utfordringer. Vi tilbyr deg ekspertise innen alt fra CRM og ERP til Low-code/No-code-utvikling, skyplattformen Azure, sikkerhet, implementering og vedlikehold av kritiske IT-løsninger. Våre leveranser og produkter lar oss sette sammen de optimale løsningene for din virksomhet.

Bransjer

I tillegg til å være bransjeeksperter som utforsker ny teknologi, følger vi også med på trender innen utvalgte industrier. Dette gjør oss i stand til å levere innovative og relevante løsninger som samsvarer med behovene og utfordringene i ulike markeder.

Retail
Bygg, anlegg og eiendom
Medlem
Nettindustri
Produksjon
Prosjekt

Våre leveranser lar oss sette sammen den perfekte løsningen for deg – se hele utvalget her.

Våre produkter forbedrer prosesser og forenkler arbeidshverdagen - se hele utvalget her.

Vårt kundeløfte - Rigget for å gripe mulighetene

Virksomheter navigerer et landskap i stadig endring. Et landskap hvor man må være agil og endringsvillig. Hvor man må evne å snu seg raskt for å gripe muligheter som dukker opp og samtidig være robust for å motstå trusler og angrep.
Les mer

Siste nytt fra Evidi

Utforsk vår aktuelt side for ferske pressemeldinger, oppdaterte nyhetssaker, inspirerende kundehistorier og kommende eventer. Hold deg oppdatert på det siste innen teknologi, innovasjon og bransjenyheter
Klikk her for siste nytt!