Hva vi gjør – Vi rigger ambisiøse virksomheter til å gripe sine muligheter gjennom en helhetlig tilnærming til mennesker, prosesser og teknologi.


Som Nordens råeste kompetansemiljø på Microsoftteknologi skreddersyr vi løsninger til hver enkelt virksomhet. Vi sørger for at kundene våre får et enestående utgangspunkt til å identifisere muligheter og realisere verdier.

Styrken ligger i helheten. I vår samlede kompetanse, og i en teknologiplattform som setter virksomheter i stand til å kontinuerlig innovere og videreutvikle seg. Samspillet mellom mennesker, forretningsprosesser og teknologi skaper bedre virksomheter, som er rigget for å gripe mulighetene.

Evidi besitter en helhetlig ekspertise på rådgivning, endringsledelse, utvikling, implementering og vedlikehold av kritiske IT-løsninger. 

Våre leveranser lar oss sette sammen den perfekte løsningen for deg – se hele utvalget her.

Våre produkter forbedrer prosesser og forenkler arbeidshverdagen - se hele utvalget her.

Engage – CRM som engasjerer og bidrar til vekst

Engage - engasjere - vekke interesse hos. Det handler om å skape og utnytte mulighetene som oppstår. Om å ha innsikt til å gjøre riktige valg og være relevant. Og til slutt, følge opp når kunden er klar eller tar kontakt. En god CRM-løsning muliggjør dette, og slik høster du mer av investeringene som gjøres.
Les mer om leveranseområdet Engage

Les mer om våre leveranseområder