Hva vi gjør – Vi rigger ambisiøse virksomheter til å gripe sine muligheter gjennom en helhetlig tilnærming til mennesker, prosesser og teknologi.


Som Nordens råeste kompetansemiljø på Microsoftteknologi skreddersyr vi løsninger til hver enkelt virksomhet. Vi sørger for at kundene våre får et enestående utgangspunkt til å identifisere muligheter og realisere verdier.

Styrken ligger i helheten. I vår samlede kompetanse, og i en teknologiplattform som setter virksomheter i stand til å kontinuerlig innovere og videreutvikle seg. Samspillet mellom mennesker, forretningsprosesser og teknologi skaper bedre virksomheter, som er rigget for å gripe mulighetene.

Evidi besitter en helhetlig ekspertise på rådgivning, endringsledelse, utvikling, implementering og vedlikehold av kritiske IT-løsninger. 

Våre leveranser lar oss sette sammen den perfekte løsningen for deg – se hele utvalget her.

Våre produkter forbedrer prosesser og forenkler arbeidshverdagen - se hele utvalget her.

Styrken ligger i helheten!

Våre leveranser lar oss sette sammen den optimale løsningen for våre kunder. Med en digital tjenesteplattform og en sikker og skalerbar infrastruktur integreres de ulike systemene og plattformene kunden måtte ha til en helhet.

For våre kunder betyr dette at vi nå evner å levere tjenester og løsninger som støtter hele kundens virksomhet. Resultatet er redusert forretningsrisiko, frigjorte ressurser og tilrettelegging for kontinuerlig utvikling av virksomheten.
Se hvordan din virksomhet kan utnytte helheten av våre leveranser

Les mer om våre leveranseområder