Optimise

Effektivitet er et avgjørende konkurransefortrinn. Likevel forsvinner store mengder ressurser i ineffektive prosesser og systemer. Våre ERP-systemer løser komplekse utfordringer, fra sikkerhet til manuelle prosesser og dupliserte data.

Ifølge Panorama Consulting, går 61 prosent av ERP-prosjekter over estimert tid. 74 prosent går over opprinnelig budsjett.

Gartner spår at innen 2023 vil organisasjoner som fremmer deling av data, overgå sine konkurrenter på de fleste økonomiske indikatorer.

Basert på Microsoft Dynamics 365, tilbyr Evidi Optimise konsulentbistand og rådgiving innen innføring og drift av integrerte, helhetlige forretningssystemer. 

Gjennom ERP-løsninger effektiviseres prosesser innen prosjekt, produksjon, logistikk og økonomi. Dermed får virksomheten frigjort ressurser til verdiskapende initiativer.

En moderne, skybasert ERP-løsning binder virksomheten sammen, og spiller på lag med de andre IT-løsningene. Optimaliserte prosesser som legger til rette for nye og smarte måter å jobbe på, gir økt inntekt og mer fornøyde ansatte og kunder.

Evidi Optimise leverer bransjerettede ERP-systemer til små og mellomstore bedrifter. Vi har spesialisert oss på produksjonsbedrifter, samt bedrifter som driver innenfor prosjektorientert virksomhet.

På land, til havs og i verdensrommet får vi jobbe med komplekse problemstillinger - med løsninger du trenger mikroskop for å se.

Inission Løkken
Vil du vite mer? Vi tar kontakt med deg innen kort tid
Ved å sende inn dette skjemaet, tillater du at Evidi kan lagre og behandle dine personlige opplysninger.
Mer informasjon her
Takk! Vi kontakter deg innen kort tid
Ops! Noe gikk galt, husk å sende inn både navn og telefonnr.