Vipos transformasjon med Dynamics 365 Business Central og Evidis bransjeløsning for produksjon og prosjekt

Jon Fromreide

Vipo AS er en global leverandør av polymerløsninger, og driver med utvikling av gummi for ulike formål, som olje og gass, forsvar og termisk isolasjon. Da de trengte nytt forretningssystem, valgte de Evidi som partner. Ved hjelp av Evidis utvidede produksjons- og prosjektløsning har Vipo fått mer nødvendig funksjonalitet enn det som finnes i en standard Dynamics 365 Business Central-løsning.

Om Vipo AS


Bransje: Produksjon

Størrelse: 200+ ansatte

Land: Norge

Produkter og tjenester: Dynamics 365 Business Central og Evidis bransjeløsning for produksjon og prosjekt (Evidi Industry Solution)

Vipo AS
er eksperter på problemløsning ved hjelp av polymer, og er en global leverandør av polymerløsninger til industrier med mange års erfaring innen forsvar, olje og gass og fornybar energi. Den høye kompetansen innen bruk av gummi i krevende miljøer, gjør de i stand til å tilby skreddersydde konstruerte løsninger for å løse forretningsutfordringer i enhver bransje.

Hva måtte løses?

Vipo var i en situasjon med flere lokale løsninger, som var delvis utdaterte og ikke skalerbare for å tilfredsstille fremtidige krav. I evalueringsprosessen gjorde Vipo en grundig sammenligning av både IFS og Dynamics 365 Finance & Operations før de valgte Microsoft Dynamics 365 Business Central SaaS.

Hva ble gjort?

Vipo implementerte Dynamics 365 Business Central med Evidi-bransjeløsning for produksjon og prosjekt, Proplanner og Project. Evidis erfaring og kontinuerlige innsats med å videreutvikle sertifiserte løsninger for produksjon og prosjektledelse var nøkkelen til å velge Evidi som partner.

Les om da Vipo gjestet kundeeventet i Tønsberg og fortalte om hvordan produktene i vår Pro-serie har bidratt til at de har nådd sine strategiske mål.

Resultatet

Ambisjonene er en mer effektiv organisasjon med rask tilgang til korrekt informasjon for bedre styring av virksomheten.

Evidis utvidede produksjons- og prosjektløsning gir oss mer nødvendig funksjonalitet enn det som finnes i en standard Dynamics 365 Business Central-løsning.

Pål Farstad, IT- og ERP-sjef, Vipo AS

Relevant innhold