Evidi tildelt prisen for årets Dynamics 365 Business Central Partner av Microsoft

Kristiane Grøtvedt


Fra venstre: Erlend Bjorstad, Kristiane Grøtvedt, Richard Larsen og Lars Yngvar Tømmerholt

Hvert år avholder Microsoft en kåring, der de tildeler priser til partnere i ulike kategorier lokalt og globalt. På kåringen i 2023 ble Evidi kunngjort som vinner av "Dynamics 365 Business Central Partner of the Year".

Den prestisjefylte anerkjennelsen ble gitt under Microsofts årlige Partner Awards i september 2023, der vi også var nominert i kategorien "Årets forretningsprogrampartner". Microsoft har det største partnerfellesskapet på kloden, og det er derfor en stor anerkjennelse for en partner å motta en av disse prisene.

Microsoft begrunner prisen på følgende måte:

Evidi vinner med en imponerende vekst, klart sterkere enn sine konkurrenter. Veksten er i tillegg på en stor base med kunder. De jobber tett med Microsoft og involverer oss i caser samt på kundeeventer. Evidi fokuserer på å vise frem gode kundehistorier og bidrar til å vise frem verdien av D365 Business Central i markedet.

Et resultat av lagspill

Evidi jobber hver dag for å levere på vårt kundeløfte "Rigget for å gripe mulighetene". Med fokus på samhold, leverer vi Microsoft-løsninger som kobler sammen og utnytter mulighetene digitaliseringen avdekker, i kombinasjon med menneskelig interaksjon. Det er denne styrken Evidi i samarbeid med våre kunder bruker for å oppnå gode resultater.

Å vinne prisen er et kollektivt resultat av lagspill, og hadde ikke vært mulig uten våre dedikerte og dyktige kolleger og våre ambisiøse kunder! Det er en ære at Microsoft anerkjenner Evidi for nettopp dette. Vi er både takknemlige og ydmyke for tilliten og støtten vi har fått. Anerkjennelsen er en motivasjon til å fortsette å levere førsteklasses løsninger og kundefokusert innovasjon.

Takk til alle våre flotte teamspillere i Microsoft for denne prisen. Vi ser frem til å fortsette å skape positive resultater sammen!

Ta kontakt med våre rådgivere for en uforpliktende prat!