Vitux får bedre oversikt over produksjon og logging med Dynamics 365 Business Central

Jon Fromreide

Vitux arbeidet i et utdatert ERP-system, og fikk ved hjelp av Evidi implementert Dynamics 365 Business Central med YaveOn ProBatch. Implementeringen av nytt ERP-system har ført til en rekke fordeler.

Om Vitux AS

Bransje: Produksjon

Størrelse: 75+ ansatte

Land: Norge

Produkter og tjenester: Dynamics 365 Business Central

Vitux-gruppen støttes av norsk privat kapital og er bygget på den revolusjonerende og patenterte ConCordix-teknologien. Vitux har base i Oslo, med produksjonsanlegg i Andenes, Norge og Windsor, Ontario. De har som mål å støtte global helse og velvære i samarbeid med sine partnere. Gjennom utvikling av høykvalitets-kosttilskudd som utnytter ConCordix-teknologien, tilbyr Vitux kundene en måte å differensiere i sine markeder og tilby forskjellige fordeler til forbrukerne.

Hva måtte løses?

Vitux hadde et utdatert ERP-system som ikke lenger støttes, noe som begrenset deres evne til å kontrollere prosesser gjennom hele verdikjeden.

Hva ble gjort?

Selskapet implementerte Dynamics 365 Business Central med YaveOn ProBatch, en tysk ISV-løsning, for kvalitetssikring, LOT Management og samsvar med forskriftsmessige krav.

Resultatet

Med vår løsning har Vitux bedre oversikt over produksjon og logging av spesifikke prosesser. De sparer også tid på å gjennomføre QA/QC-prosessene, da disse nå er mer digitaliserte.

Den daglige rutinen i farmasøytisk industri er påvirket av en rekke strenge forskrifter, strenge kvalitetskrav, streng prosessovervåking, og endringskontroll og validering. Med Dynamics 365 Business Central og YAVEON ProBatch har vi alt i ett forretningssystem.

Camilla Bakken Head of HR & IT, Vitux AS

Les om fordelene ved å implementere et effektivt ERP-system.

Relevant innhold