License

Fordi programvare i snitt utgjør mer enn 35 prosent av IT-budsjettet, bør du ha stålkontroll på lisensene. Våre lisenseksperter hjelper deg å investere smartere og bedre. Det gir deg riktige kostnader. Like viktig er tryggheten om at dere er i samsvar med avtaler og regler.

Lisensiering er et intrikat fagfelt med et komplisert regelverk. En lisensrådgiver forhandler på dine vegne, sikrer forutsigbar budsjettering, reduserer risiko og frigjør tid.

Med vår lisensrådgivning unngås ubehagelige overraskelser. Vi sørger for at budsjettmidler brukes riktig, og sikrer samsvar med regler og retningslinjer.

Lisensteknisk løsning utarbeides i samarbeid med kunden, hvor vi lærer å kjenne utfordringene, behovene og målene virksomheten har.

Vi sørger for at avtalene blir så riktige som mulig for hver kunde, og for hvert prosjekt. Bli trygg på at virksomheten verken er over- eller underlisensiert.

I Evidi søker vi kontinuerlig å optimalisere dine programvare-investeringer, og å levere verdi over tid. Investeringene skal ruste din virksomhet for dagens og morgendagens løsninger.

Vi legger til rette. Vi gjør det mulig. Lisensrådgivning er en forutsetning for å lykkes bedre med strategisk digital endring.

“Med håp om å inspirere unge til å velge yrkesfag, skal vi fortsette å være en teknologisk fremoverlent hjørnesteinsbedrift”.

Haaland Tynnplate
Vil du vite mer? Vi tar kontakt med deg innen kort tid
Ved å sende inn dette skjemaet, tillater du at Evidi kan lagre og behandle dine personlige opplysninger.
Mer informasjon her
Takk! Vi kontakter deg innen kort tid
Ops! Noe gikk galt, husk å sende inn både navn og telefonnr.