Accelerate

Felles for markedsledende selskaper, er at de evner å utvikle nye tjenester og forretningsmodeller raskere og mer treffsikkert enn konkurrentene. Mye av hemmeligheten ligger i en digital tjenesteplattform, som har som hovedfunksjon å tilgjengeliggjøre interne og eksterne data.

“It's no longer the big eating the small, but the fast beating the slow.”

- Eric Pearson, CIO International Hotel Group (IHG)

“Leading Agile Organizations are 3.8 times more likely to have an Integrated Digital Platform with intelligent systems at it´s core.”

IDC Agility Assessment: The Competitive Advantage in Adaptability, 2021

Data er virksomhetens viktigste verdi. Innsikt bør derfor være tilgjengelig på tvers av hele organisasjonen.

Den digitale tjenesteplattformen bryter opp siloer og skaper bro mellom kjernedata og forretningsprosesser. Den er en katalysator for innovasjon

Gjennom vårt helhetlige og ferdigutviklede tjenestetilbud, hjelper Evidi Accelerate deg med å designe, utvikle og implementere en fremtidsrettet digital tjenesteplattform tilpasset din bedrift.

Vi jobber kontinuerlig med å standardisere teknologier og tjenester som er generiske, for å skape en arkitektur som vil møte morgendagens krav til hastighet og agilitet. Dette gjør at vi kan komme raskere i gang og rette fokus på det som betyr mest for din virksomhet.

“Struktur er viktig, men effektive samarbeid er først og fremst basert på kulturell match og tillit. Det fant vi hos Evidi.”

YX
Vil du vite mer? Vi tar kontakt med deg innen kort tid
Ved å sende inn dette skjemaet, tillater du at Evidi kan lagre og behandle dine personlige opplysninger.
Mer informasjon her
Takk! Vi kontakter deg innen kort tid
Ops! Noe gikk galt, husk å sende inn både navn og telefonnr.