Collaborate

Digitale arbeidsverktøy og programvare: Bedre prestasjoner individuelt og i felleskap

Styrken ligger i helheten. I å samhandle og kommunisere på en sikker måte. I effektive arbeidsprosesser på tvers av virksomheten og i økt fleksibilitet for hver enkelt ansatt. Collaborate bistår virksomheter i å utnytte potensialet som ligger i en moderne samhandlingsløsning.


De fleste virksomheter har investert i en eller flere løsninger for effektiv kommunikasjon og informasjonsdeling. Kravene til mer fleksibilitet i hverdagen, enkel tilgang til informasjon og mer effektive arbeidsprosesser er imidlertid bare økende. I takt med dette stilles stadig strengere krav til sikker kommunikasjon og dokumenthåndtering.

Åpen kommunikasjon og informasjonsflyt

Digitale verktøy kobler ansatte og samarbeidspartnere sammen, uansett hvor de befinner seg. Siloer fjernes og det åpnes for kommunikasjon og dokumenthåndtering på en sikker og trygg måte. Ansatte drar nytte av smarte løsninger hvor produktivitet, engasjement og samarbeid er i fokus, enten det er internt i virksomheten eller i samhandling med kunder, partnere og leverandører.

Les mer om styrken i effektiv samhandling

Moderne samhandlingsløsning

Virksomheter som investerer i nye digitale plattformer, sitter ofte igjen med et uforløst potensial fordi de ikke tar ut nok verdi av sine investeringer. Tenker man litt ut av boksen vil en moderne samhandlingsløsning som det Microsoft 365 representerer, enkelt kunne støtte de fleste deler av virksomhetens arbeidsprosesser. Med enkle tilpasninger, unngås behovet for nye investeringer i ofte dyrere spesialløsninger.

Nille er for de store og små øyeblikkene i livet. Å gå inn på Nille, det være seg digitalt eller fysisk, skal være en skattejakt for å skape hverdagsmagi.

Nille

Hvorfor du bør bytte fra Workplace til Viva Engage

Du har kanskje hørt at Workplace skal legges ned i 2025? Er din virksomhet en av de mange som benytter Workplace i dag, og lurer på hva som er neste steg?

Les om hvorfor du bør bytte til Viva Engage og hvordan løsningen kan hjelpe deg med å forbedre din kommunikasjon, tilbakemelding, analyse, mål og læring, alt i én enhetlig løsning. Vi viser deg også hvordan du kan gjøre overgangen fra Workplace til Viva Engage på en enkel og smidig måte.
Les om fordelene ved å bytte til Viva Engage

Om du har spørsmål om et produkt du allerede bruker kan du kontakte support her.