Alt du trenger å vite om Copilot i Dynamics 365


Assistentene du alltid har drømt om!

Copilot består av flere Kunstig Intelligensdrevne hjelpeverktøy som er skreddersydd for ulike roller i virksomheten. Copilot hjelper deg med å skape ideer og innhold, automatisere kjedelige og repetitive oppgaver og gir innsikt i data på en helt ny måte. Med fokus på kundeservice, salg, forsyningskjede, finans og markedsføring, øker Copilot effektiviteten til deg og dine kollegaer.

Det finnes et hav av muligheter i Microsoft sitt KI-univers, og med rett veiledning får du mest mulig ut av Copilot i Dynamics 365 CRM (tidligere Customer Engagement) og Power Platform. Vi viser deg hvordan du optimaliserer virksomhetens drift og maksimerer utbytte!


Vil du vite mer?

Kontakt oss her for å høre mer om Copilot i D365!

Hva er Copilot?

Copilot-funksjonalitet er integrert i Dynamics 365. Copilotene er bygget på GPT-funksjonalitet, og er designet med klare sikkerhetspremisser for å sikre at dataen forblir din. Copilot i Dynamics og Power Platform er drevet av banebrytende teknologi i Azure OpenAI. Dette gjør at Copilot følger ansvarlig KI-praksis, der teknologien er bygget på et fundament av etikk og respekt for menneskerettigheter.

Hvordan ta ut verdi av Copilot?

Ved innføring av Copilot og Kunstig Intelligens i virksomheten, setter Evidi fokus på sikkerhet, datakvalitet, verdiskapning og ansvarlig adopsjon. KI og Copilot er først og fremst assisterende teknologi, og verktøyene i seg selv er dermed ikke hele løsningen. Ved å tilføre menneskelig dømmekraft, beslutningstaking og kreativitet, kan verktøyene bistå i å gi kundene dine tett og personlig oppfølging.

For at virksomheten kan ta ut verdi av Copilot og KI, har vi ut ifra Microsoft sine begreper Copilot Ready og Copilot Optimized utarbeidet et rammeverk. Dette rammeverket bistår inn i modningsprosessen, og gjør dere klare for å ta i bruk Copilot.

Muligheter i Copilot

Innenfor Dynamics CRM-området er Copilot tilgjengeliggjort i Customer Service, Customer Insight og Sales. I tillegg til funksjonaliteten, åpner AI Builder i Power Apps, Power Automate, Copilot Studio og Azure OpenAI Service opp for en rekke videre muligheter. For å identifisere relevante løsninger for din virksomhet, støtter vi dere i arbeidet med å bli Copilot Ready og Copilot Optimized. Vi bidrar også til å utforske teknologiens muligheter for både virksomheten og de ansatte.

Ønsker du å bli Copilot Ready?

For å kunne hente ut maksimal verdi av Copilot og Kunstig Intelligens i Dynamics 365 CRM og Power Platform, er det viktig å se hele mulighetsbildet. Vi har utarbeidet en 5-stegs guide for hvordan du kan bli Copilot Ready for Dynamics 365.
Les våre 5 steg her

Copiloter i Dynamics 365 CRM

D365 Sales: Copilot for Salg

Copiloten oppsummerer innhold fra salgsmuligheter, kundemøter, e-post tråder og kundeinformasjon, så du raskere kan forberede deg til møtet med kundene. Verktøyet hjelper deg også med å generere innhold ut ifra tidligere informasjon du har liggende om et lead, en salgsmulighet eller en kunde. Under kundemøter kan du bruke Copilot til å få et sammendrag av møtet, der Copilot gir deg forslag til oppfølgingsoppgaver i CRM.

D365 Customer Service: Copilot for Kundeservice

Copiloten hjelper deg med å raskt oppsummere essensen i en sak, og støtter deg i innholdsproduksjon i e-poster og kunde-SMS. Verktøyet bistår også med å besvare kundespørsmål og løse saker, ved å søke opp i valgt dokumentasjon. Copilot henviser alltid til kilder, slik at du kan vurdere innholdet. Verktøyet kan også hjelpe med å rute saker til rett personell og sikre at dine kunder opplever personlig og eksepsjonell service.

D365 Customer Insights: Copilot for Kundeinnsikt (Markedsføring)

Copiloten lar deg stille spørsmål direkte til dine kundedata, for rask innsikt. Her kan du stille spørsmål det normalt ville tatt flere timer å få frem i en analyse eller rapport. Verktøyet hjelper deg med å lage segmenter, kundereiser, innholdsforslag og design. I tillegg rapporterer det på datakvaliteten din, slik at du enklere identifiserer eventuelle hindringer for å utføre ønsket markedsføring.

Microsoft Copilot Studio

Copiloten lar deg bygge egne Copiloter, ved å bake inn din data og plugins i de forretningsområdene som gir størst verdi. Copilot Studio kan knyttes opp mot kilder, interne kunnskapsbaser eller nettsider. På denne måten vil Copiloten kunne svare på spørsmål relatert til innholdet. Disse Copilotene kan bli distribuert på en rekke kanaler, deriblant nettsider og sosiale medier.

Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg på veien videre!