- Jeg lider nok litt av typisk FOMO

Ranja Ovedal

Mer enn bare ...

Jeg lider nok litt av typisk FOMO, og er veldig sosial. Er glad i å le mye og ha det gøy. Så jeg elsker jo å bo på Grünerøkka, med de godene det medfølger, og at man er nært alt. Å kunne trene med venner, gå ut og spise - egentlig utforske byen da.

Eline er seniorkonsulent innen cloud productivity hos Evidi, og forteller at det beste med jobben er å få arbeide i grensesnittet mellom mennesker og it. Slik kan hun ha én fot i teknologiverden, og én der det menneskelige fokuset ligger, ved interessen for mennesker og måter man jobber på.

Mer enn bare venninne

Som en ekte Løkkakvinne trives hun best når det er mye liv, og mye som skjer. Det er slik hun får energipåfyll, og får koblet ut. Og at det er mye som skjer på Günerløkka, det er det liten tvil om.

Hvis man vil ta et glass en fredag ettermiddag, og dra på quiz på en ny bar - fordi vi alltid havner på sisteplass og må bytte sted - eller ta noe å spise på en koselig restaurant etter jobb, så finnes alt i 5 minutters gangavstand fra døren. Og det er noe jeg setter veldig pris på. Jeg elsker å utforske nye steder sammen med venner og kjente.

Hun forklarer at mange av hennes nærmeste venninner, både nyere og fra barndommen av, bor i umiddelbar nærhet. Så om man kunne tenke seg et spontant besøk, eller trenger å låne noe, er det bare å ta turen.


Mer enn bare løkkakvinne

Også er det ting som å ta en billig øl på sommeren på Fyrhuset, og obligatorisk vaffel på Hønse-Lovisas hus på søndager, som gjør at jeg digger å bo på løkka, sier Eline.

Men det er ikke bare Hønse-Lovisas hus, barene og kafeéne som gjør at hun elsker Løkka. Noe av det som gjør området så unikt for henne, er kombinasjonen av det sentrale og naturen. Og nettopp dette kommer godt med når hun og hunden Marve skal ut på tur.

For meg som har hund er det perfekt at Akerselva er rett ved. Man bor på en måte midt på asfalten, men også med mye grøntområder, noe jeg mener er litt unikt for denne bydelen og omegn. I tillegg til kort vei til mer natur, går jeg ofte turer til Grefsenkollen for å få litt friskere luft.

Mer enn bare seniorkonsulent

Og som en Løkkakvinne seg hør og bør, er hun både engasjert og karrierebevisst. For lidenskap nummer to, er ODA-nettverket, hvor hun har vært med i 2,5 år. Hun forteller at hun ble introdusert til noen damer i DnB når hun jobbet der, som ønsket å jobbe for mangfold i både tech og topplederstillinger, og næringslivet generelt.

 For det første får man jobbe med masse kule folk som vil de samme tingene som deg, på tvers av alle mulige bransjer. Og for det andre så får man jo være med på noe som man føler bidrar til et større gode. Noe som betyr noe mer enn bare for deg selv. Så det betyr mye for meg.

Mer enn bare techfolk

Det er ingen tvil om at engasjementet i ODA betyr mye for henne. Og mens det tidligere har vært mye fokus på kjønn, og å løfte frem kvinner innen teknologi og i topplederstillinger, er fokuset skiftet til et bredere mangfold.

Det man snakker mer og mer om nå, som jeg brenner for, er å få mangfold i flere dimensjoner enn bare kjønn. Så det er en viktig sak for meg, og hvor det betyr mye for meg å kunne bidra på en positiv måte.

Bli bedre kjent med folka våre!