Evidi er kåret til Årets Breakthrough Partner 2023 av Resco!

Caroline Skuland


En gang i året har Resco en kåring av årets partnere. Vi er stolte av å dele at Resco kåret Evidi til Årets Breakthrough Partner 2023.

Resco er et programvareselskap som spesialiserer seg på utvikling av mobilapplikasjoner for bedriftsmarkedet, og er en ideell partner for de som jobber i bransjer som krever felttjenester, inspeksjoner og mobilt kundeengasjement. På sine nettsider forklarer Resco kriteriene for å bli kåret til årets partner slik: «Partner of the Year Award recognizes top-performing Resco partners, considering the number and size of successfully implemented Resco projects, with high emphasis placed on customer satisfaction.»

Viktig partnerskap

Det er med vårt produkt Workflex at partnerskapet med Resco virkelig har satt fart. Workflex jobber spesifikt rettet mot nettbransjen, en regulert bransje med fokus på kvalitet og sikkerhet. Samarbeidet med Resco er viktig for oss, fordi deres verktøy gjør at vi er sikre på å levere produkter til kunden som støtter overholdelse av bransjestandarder og forskrifter. Videre gjør partnerskapet det mulig gjennom veiledning å bli eksperter på deres platform, slik at vi kan tilby innovative og skreddersydde høykvalitetsløsninger til kundene våre.

Toan Fjeldaas, Chief Product Officer i Evidi, forklarer at noe av grunnen til at Resco er partner med oss er fordi Evidi har et stort fotavtrykk i det nordiske markedet. Videre har vi en dedikert produktavdeling, noe som beviser vår forpliktelse knyttet til partnerskap. Et strategisk samarbeid vil også gi oss muligheten til å påvirke retningen i forhold til produktutvikling. Fjeldaas forteller at vi har vist til en solid vekst, og har en tydelig og klar strategi og etterlevelse av denne. Å vinne prisen er et bevis på at vi er dedikerte i arbeidet.

Det er en ære å samarbeide med Evidi-teamet. Jeg er også takknemlig for ekspertisen de har delt med Resco-samfunnet på Resco.NEXT, og for å ha inspirert andre på deres reise med å tilby mobilitet for frontlinjearbeidere.

Ivana Gabajova, Head of Business Development, Nordics hos Resco

Satser på produktutvikling

24.-25. oktober deltok Fjeldaas som foredragsholder på eventet resco.NEXT 2023 i Marbella. Fjeldaas snakket her om hvor vi ser potensiale for de nye Resco-løsningene for Power Platform. Han fortalte også om hvordan vår produktavdeling planlegger å utnytte løsningene på relevante scenarier og bruksområder.

Produktsatsingen er en viktig del av Evidi. Ved hjelp av våre produkter ser vi hele tiden på hvordan vi kan jobbe smartere og mer bærekraftig i fremtiden. På produktsiden jobber det 45 fagpersoner, som spesifikt jobber med produktutvikling og det å forstå bransjen. Dermed blir det en kort vei fra tilbakemelding fra kundene, til det å tilpasse og forbedre løsningen. Fjeldaas begrunner satsingen på produkter med at vi gjør dette for å kunne standardisere, og ikke minst overføre beste praksis fra erfaring til system. Dette gir stor verdi for kundene.

Kundene får beste praksis som utgangspunkt. De får den beste teknologien på mobilitet og felt service i markedet. Dermed kan vi kutte ned på implementeringstid og heller fokusere på andre verdiskapende aktiviteter for kundene.

Toan Fjeldaas, Chief Product Officer

Utforsk vår nettside, eller ta kontakt med våre dyktige rådgivere!

Siste fra Evidi