GOT Group valgte Evidi og Microsoft Dynamics 365 Business Central

Ranja Ovedal

Global Ocean Technology (GOT) Group er en teknologi- og videnskabsbaseret gruppe, som leverer unik assistance til den maritime sektor. Firmaet valgte Microsoft Dynamics 365 Business Central fordi dette system har effektive mekanismer til at håndtere og rapportere for flere selskaber i én løsning.


- Der er ingen tvivl om, at denne løsning har været det korrekte valg for os, siger Project Manager Tor Inge Rislaa.

Det nyetablerede Global Ocean Technology valgte Microsoft Dynamics 365 Business Central, dels fordi det havde effektive mekanismer til styring og rapportering for flere selskaber i én løsning. Projektet blev ledet af Solution Architect Tor Inge Rislaa fra Ocean Technology AS.


- Vi bestod af ni forskellige firmaer, som havde forskellige systemer og forskellig grad af digitalt kendskab. Derfor valgte den samlede ledelse at skabe en fælles operationel platform og samle hele gruppen her, siger Rislaa.

The Group blev etableret i 2018 af en iværksætter og en stærk gruppe af investorer. Ideen var at samle et udvalg af firmaer med komplementær ekspertise, som kunne stå som en total leverandør af produkter og services i den maritime sektor.

I løbet af et år, blev der gennemført flere opkøb og opstart af virksomheder, indtil Gruppen i dag består af 9 juridiske enheder og ca. 270 ansatte. Rislaa, der har omfattende erfaring med IT-processer og implementering af større systemer, begyndte at arbejde i The Group i 2019 for at etablere en virksomhedsarkitektur på tværs af gruppen.

Udfordring

Mission

Flere selskaber

Det er interessant at gøre dette for et enkelt firma, men det bliver betydeligt mere spændende at udføre dette for flere selskaber på samme tid. Effektive mekanismer til at håndtere og rapportere for flere selskaber i én løsning, samt god funktionalitet relateret til projektstyring og opfølgning på ressourcer, var væsentlige faktorer i processen, der førte til valget af Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Microsoft partneren Evidi blev valgt som leverandør, delvist baseret på høj kompetence og den propriritære udvidelse med Evidi Industry Solution. Denne er specielt designet til projektorienterede virksomheder og lægges ovenpå Dynamics 365 Business Central.