Leiv Thomas Sandnes blir ny Chief Technology Officer (CTO) i Evidi

14/2/2023
Leiv Thomas Sandnes blir en del av Evidi, og tiltrer i rollen som Chief Technology Officer (CTO) fra 1. mars. Evidi opplevde betydelig vekst i 2022, og med ansettelsen av Sandnes er Evidi nå rigget for mer omfattende leveranser og økt veksttakt fremover.

Ambisjoner og vekst

Sandnes har lang fartstid i IT-bransjen, og har jobbet både teknisk og kommersielt hos produsenter som Microsoft og i konsulentleddet. De siste årene har han jobbet med strategisk rådgivning til store offentlige og private aktører. Han er tydelig på at han gleder seg til å være med å utgjøre en forskjell med Evidi, hvor målet er å bidra til at kunder lykkes med sine digitale strategier.

- Skal man gjøre en skikkelig forskjell må man ha kontroll på hele verdikjeden. For meg fremstår Evidi som den mest spennende aktøren i det nordiske markedet. Nettopp fordi de har kompetanse på tvers av en organisasjons tech-stack; fra infrastruktur og plattform via samhandling, til forretningsapplikasjon og innsikt. Styrken er i helheten, og hemmeligheten ligger i dybdekunnskapen, sier Sandnes.

Trives i skjæringspunktet

Microsoft har vært en fellesnevner gjennom hele karrieren, både fra innsiden av virksomheten, og i jobb hos partnere. Sandnes trives best i skjæringspunktet mellom teknologi og forretning. Nå ser han frem til å kunne bli en del av Evidi, med sin erfaring og potensiale.

- Innovasjon skjer i alle ledd. Hos produsentene, i prosjektene og internt hos kunde. Det viktigste er at løsningen man bygger på ikke hindrer nytenking, men inspirerer til å løse utfordringer smartere. Fremtiden er her nå, den er bare ikke jevnt distribuert, sa en tidligere kollega til meg i Microsoft. Jeg kan ikke være mer enig. Det ligger et enormt potensial i å utnytte innovasjonen som allerede har skjedd og skal skje, avslutter Sandnes.  

Rigget for å gripe mulighetene

Sandnes blir en del av ledelsen i et selskap med et tungt fotavtrykk i Norge, som samtidig har vekstambisjoner for hele Norden. Administrerende direktør i Evidi, Jørn Seglem, mener at tilskuddet av Sandnes, og hans tekniske og strategiske ekspertise, vil være med på å løfte selskapet.

- Jeg er utrolig glad for å ha fått med en trygg og engasjert kapasitet som Leiv Thomas på laget. Vi har en felles lidenskap for å hjelpe kunder med å balansere i skjæringspunktet mellom mennesker, teknologi og forretning. Og i det skjæringspunktet er Thomas et av de råeste og mest uredde hodene jeg har vært borti! Når vi jobber med å finne smarte tilnærminger til å realisere verdien av digitalisering - og gjøre kundene rigget for å gripe mulighetene i både dagens og nye markeder – trenger vi endringsagenter som bringer nye perspektiver og samtidig er lagspillere. Og evnen til å gjøre nettopp det, med økt tempo, bredde og gjennomføringskraft, forsterkes med Leiv Thomas på laget, sier Seglem.

Om Evidi  

Evidis samlede kompetanse og teknologiplattform setter virksomheter i stand til å kontinuerlig videreutvikle seg og innovere - nyskapende, sikkert og kostnadseffektivt. Samspillet mellom mennesker, forretningsprosesser og teknologi skaper bedre virksomheter, som er rigget for å gripe mulighetene.  

Evidi besitter en helhetlig ekspertise på rådgivning, endringsledelse, utvikling, implementering og vedlikehold av kritiske IT-løsninger, herunder fysisk- og skybasert infrastruktur, kritiske forretningsapplikasjoner som ERP, CRM, data- og integrasjonsplattformer så vel som datamodellering og analyse. Dette gjør Evidi til Norges mest komplette tilbyder av produkter og tjenester med Microsoft teknologi i sentrum.

Evidi eies 60% av ansatte, i samarbeid med Credo Partners som aktiv eier og aksjonær. Aggregert omsatte selskapet for MNOK 530 i 2022. Credo Partners er et norsk investeringsselskap som skalerer opp virksomheter i partnerskap med investorer og gründere. Selskapet har 300 ansatte på kontorer i Oslo, Asker, Bergen, Halden, Sandnes, Sarpsborg, Stavanger, Tønsberg, København, Odense og Århus.

Les saken i Digi her!

Fakta
  • Evidi AS eies 60% av ansatte i samarbeid med Credo Partners som aktiv eier og aksjonær.
  • Evidi AS består av rundt 330 ansatte, ved kontorer i Oslo, Bergen, Stavanger, Sandnes, Asker, Tønsberg, Sarpsborg, Halden, København, Odense og Aarhus.
  • Evidi er inspirert av det latinske ordet evidens, bevismateriale eller resultat av undersøkelse som støtter en antagelse. Data gir deg svaret.
Les på