Communicate får nye eiere og inngår avtale med Credo Partners

Ranja Ovedal

Communicate Norge AS blir Norges ledende Microsoft konsulenthus sammen med Skill AS, Albatross IT Consultants AS (AITC), Pilaro AS og eSeven AS.

Onsdag 24. november signerte Communicate Norge AS en avtale med Credo Partners om å bli en del av deres satsning med prosjektnavn Aimbot. Transaksjonen forventes gjennomført i løpet av 2021.

Om Aimbot

Aimbot er prosjektnavnet på Credo Partners nye investeringsplattform innen IT service og vil etter transaksjonen bestå av selskapene Communicate, Skill, AITC, Pilaro, og eSeven. Summen av selskapene representerer Norges største uavhengige Microsoft partner med ekspertise på utvikling, implementering og vedlikehold av kritiske IT-løsninger herunder fysisk- og skybasert infrastruktur, kritiske forretningsapplikasjoner som ERP, CRM og MS 365, data- og integrasjonsplattformer så vel som datamodellering og analyse.

Aggregert omsetter selskapene for i underkant av NOK 500 millioner med ansatte ved kontorer i Oslo, Bergen, Stavanger, Sandnes, Asker, Tønsberg, Sarpsborg og Halden.

Fakta

Oppkjøpet av Communicate kompletterer plattformen

Som det siste tilskuddet til plattformen kompletterer Communicate de øvrige selskapene med ekspertise på integrasjon og utvikling, digitale tjenesteplattformer og rådgivning knyttet til strategi, digitalisering og arkitektur. Gjennom samarbeid med de øvrige selskapene vil Communicate kunne tilby en bredere tjenesteportefølje til sin stabile kundebase som inkluderer noen av Norges største virksomheter.

Etter transaksjonen dekker summen av ekspertkompetansene til selskapene hele Microsofts produktportefølje og gjør gruppen til en totalleverandør av Microsoftteknologi, som gir en sterkere leveransekraft enn selskapene har individuelt. Samtidig skal dagens lokale forankringer, fokus på nærhet til kunder og selskapenes unike kulturer beholdes og videreutvikles.

Det å bli en del av dette samarbeidet og få være med å bygge opp en helhetlig plattform med leveransekapasitet på tvers av Microsoft porteføljen er utrolig spennende! Communicate har bygget opp en sterk markedsposisjon over 25 år innenfor integrasjon og digital tjenesteplattform, og sammen med de andre selskapene åpner det seg enorme muligheter som vi ikke kunne ha tatt alene. Nå er det bare å brette opp ermene, og starte den utrolig spennende reisen!

Espen Stensund, CEO i Communicate Norge AS

Om samarbeidet og fremtiden

Med Communicate er vi nå over 300 ansatte som sammen står klare for å hjelpe eksisterende og nye kunder med å utvikle sin forretning ved hjelp av programvare fra Microsoft. Vi er svært glade for at Communicate valgte oss og vi gleder oss over å ha fått enda flere høyt kompetente og motiverte medarbeidere med på laget. Sammen skal vi skape Norges største og beste uavhengige Microsoft-kompetansehus.

Odd Nymark, CEO i Aimbot AS

Vi etablerte Aimbot-prosjektet i juni 2021 gjennom oppkjøpene av Pilaro og eSeven, og satt et mål om å bruke 3 år på å tilegne oss kompetansen vi behøvde for å kunne tilby IT-tjenester med en holistisk tilnærming basert på Microsoft teknologi til store SMBer og enterprise kunder i Norge. Etter oppkjøpene av Skill og AITC i oktober og nå Communicate kan vi kalle oss totalleverandør etter 6 måneder i drift, som betyr at vi har kjøpt oss mer tid til å videreutvikle gruppen til den ledende norske neste-generasjons IT service aktøren selskapene fortjener å være. Vi er svært entusiastiske over å få Communicate med på laget. Selskapet besitter unik kompetanse bygget over 25 år og vi har fått et svært godt inntrykk av de ansatte vi har møtt gjennom prosessen og gleder oss til å starte samarbeidet.

Gudmund Killi, Styreleder i Aimbot AS og Managing Partner i Credo Partners AS

Ranja Pedersen Ovedal, CMO Evidi
ranja.ovedal@evidi.com