Evidi nominert til ODA Techie og ODA Champion Award!

Caroline Skuland

Siden etableringen i 2009 har ODA-Nettverk anerkjent arbeid som støtter likestilling og mangfold innenfor teknologibransjen. I år er det helt nye priser, og vi er stolte og ydmyke av å dele at Evidi er nominert i to av fire kategorier på ODA Awards 2024. Vår Cathrine Wilhelmsen stiller som finalist i kategorien ODA Techie og Evidi er nominert til årets ODA Champion.

ODA Techie

Vår Microsoft Data Platform MVP og løsningsarkitekt, Cathrine Wilhelmsen, har av ODA blitt nominert som ODA Techie. ODA deler på sine sider at prisen går til en lidenskapelig teknologientusiast, som utfordrer og pionerer i sin teknologirolle, og som forplikter seg til å dele av sin ekspertise og påvirke utviklingen av teknologien.

Cathrine er en lidenskapelig teknologi-entusiast, med et sterkt engasjement for mangfold, mental helse og bærekraftig fremtid. Hun har siden 2015 mottatt Microsoft MVP-tittelen for sitt arbeid med å formidle teknologiske budskap, spesielt innen Microsoft-sfæren, til IT-bransjen globalt.

Jeg er utrolig takknemlig for å være nominert til ODA Techie Award! Å bli sett og anerkjent av mine kolleger er en ære i seg selv, og jeg er veldig stolt over å være en av de tre finalistene. Dette gir meg ekstra motivasjon til å fortsette å gi tilbake til fellesskapet, støtte andre i deres tech-reiser, og forhåpentligvis inspirere flere til å ta det neste steget og dele sin kunnskap!

Cathrine Wilhelmsen, Microsoft Data Platform MVP og løsningsarkitekt, Evidi

ODA forklarer i sin nominasjonstekst at Cathrines innflytelse strekker seg utover hennes tekniske dyktighet. Videre forteller de at hennes åpenhet og entusiasme til å dele tekniske ferdigheter, gjør at hun skiller seg ut som en inspirasjon og baner vei for ambisiøse kvinnelige teknologer. Cathrines engasjement i Fabric February, understreker hennes lederskap og dedikasjon til å fremme fellesskap og samarbeid i teknologibransjen.

I Evidi er folka vår viktigste ressurs. Cathrine er en inspirerende kollega og en verdig kandidat til ODA Techie-prisen. Hennes evne til å formidle sin teknologilidenskap på en entusiastisk, åpen og faglig dyktig måte, gjør henne til en rollemodell som fortjener anerkjennelse. Cathrines reise viser at Evidi er «the place to grow», og vi gleder oss til å følge henne på veien videre.

Les ODAs nominasjon av årets finalister til ODA Techie

ODA Champion

Evidi har av ODA-Nettverk blitt trukket frem som én av tre finalister som «viser eksemplarisk forpliktelse til å fremme mangfold og inkludering, og dermed bidrar til positiv endring.» Oda begrunner Evidis nominering med at vi med målrettet innsats har økt kvinnelig representasjon betydelig, både i rekruttering og i kvinnelig ledelse. Vi fremmer en kultur av nysgjerrighet og lagspill og kjemper for mangfold utover tradisjonelle grenser.

Samtidig trekker ODA frem at vi aktivt deler av vår ekspertise og verdier, og fremmer samarbeid både innenfor og utenfor bransjen. Her nevnes ODA-nettverkstreffarrangementer og samarbeidet med vår partner Amesto Aces. Vår inkluderende tilnærming sikrer at ulike perspektiver former slagkraftige løsninger for dagens utfordringer.

I begrunnelsen av nomineringen til ODA Champion trekker ODA også frem CEO Jørn Seglem, for at han setter nye standarder ved å bygge samfunnsnyttige partnerskap og sikre inkludering i bransjen. Vårt engasjement nevnes å gå utover demografi, drive innovasjon og forme fremtidige løsninger.

Les mer om samarbeidet med Amesto Aces
Å være en finalist for Oda Champion-prisen er et bevis på vår delte visjon og kollektive innsats hos Evidi. Jeg er så stolt av teamet vårt. Sammen er vi forpliktet til å fremme et miljø hvor hver stemme blir respektert, verdsatt og hørt. Mangfold får oss til å tenke utenfor boksen og skaper bedre resultater. På alle måter.

Jørn Seglem, CEO, Evidi

Bærekraftig utvikling av mangfold og inkludering

I Evidi vet vi at mangfold handler om mer enn kjønn, etnisitet, alder og legning, og at mangfold er større enn holdninger og vilje. Som et resultat av livserfaring og i kraft av hvem vi er, ser alle verden på ulike måter. Ved å fremme mangfold, løfter vi samtidig frem perspektivene og sørger vi for en bærekraftig utvikling av mangfold og inkludering.

Nominasjonene inspirerer oss til å fortsette arbeidet for å fremme mangfoldet, fortsette å skape og være spesialisten som bryr seg. 

Vinnerne annonseres på ODA Inspiration Day 6. juni. Vi gratulerer alle finalistene, og ønsker alle lykke til!

Ta kontakt med oss for en hyggelig prat!