Archeo - det ultimate loggadministrasjonsverktøyet

Kjartan Halstvedt

Løsningen automatiserer logghåndtering for å holde oversikt over forretningsprosesser og gi innsikt i informasjonsflyten. Med Archeo får IT-proffer og vanlige brukere raskt oversikt over hva som er sendt til hvem, når og hvor meldingen er (eller hvor den stoppet opp). Dette nivået av innsikt er viktigere enn du kan forestille deg, da det kutter kostnader og sparer tid på tvers av virksomheten.

Archeo er en software as a service-løsning (SaaS) designet for å gi detaljert kunnskap om meldingsflyten inn og ut av virksomheten, sier Pål Harseth. Han er en av hovedutviklerne bak løsningen.

Det er ikke uvanlig at IT-eksperter bruker mye tid på å feilsøke infrastrukturer og nettverk for å forsøke å finne tapte meldinger. Med Archeo kan du slippe denne utfordringen.

Det er mulig å teste en gratis versjon av Archeo i 30 dager. En API-nøkkel får deg raskt i gang. Hvis du velger å investere i produktet, kan du være trygg på at det ikke er noen risiko. Du kan avslutte abonnementet med 30 dagers varsel. Ta kontakt med våre rådgivere for å starte prøveperioden eller for mer informasjon.

Les om: Enkel logging av API-er og integrasjoner

Enkelt verktøy for å overvåke meldingsflyten

Funksjonene i Archeo er ganske like vanlige loggløsninger, men skiller seg ut med ende-til-ende-oversikt og høy brukervennlighet. Dette betyr at tiden da IT-avdelingen måtte bruke timer, uker og dager på å finne tapte meldinger, hører fortiden til.

Med Archeo er det enkelt for alle forretningsbrukere å finne e-post, fakturaer, meldinger og transaksjoner på bare noen få sekunder, på tvers av skyer og nettverk. Man kan raskt finne ut hvor fakturaer har stoppet opp, og sørge for at den finner den tiltenkte mottakeren, sier Harseth.

Denne ende-til-ende-oversikten gir detaljert innsikt i alle forretningsmeldinger, både når det gjelder status og hvilken type innhold det er. Dette gjør det til et verdifullt verktøy, spesielt store virksomheter, og for de som må dokumentere prosedyrer og prosesser.

Det er fristende å sammenligne det med pakkesporing der du automatisk vet hvor en forsendelse er til enhver tid. Du trenger ikke å feilsøke alle systemer, men får automatisk beskjed om hvor varen er når du bruker Archeo, ifølge Harseth.

Brukes i komplekse infrastrukturer

Løsningen er basert på Message Tracking Monitor (MTM), som er en mye brukt programvare som brukes i flere av Norges mest komplekse og sensitive infrastrukturer.

Archeo er den forbedrede og mer brukervennlige SaaS-utviklingen, skreddersydd virksomheter som ønsker:

Archeo kan brukes på alle plattformer, logger gjennom en REST API, og kommer med et intuitivt nettbasert grensesnitt.

Om du har spørsmål om et produkt du allerede bruker kan du kontakte support her.