Skill Communicate etablerer seg i det danske markedet

14/6/2022

Etter knappe 2 måneder i lederstolen kan Jørn Seglem dele at vi etablerer oss i Danmark. Oscar Tolstrup ønskes velkommen og skal lede satsingen rundt Business Central og ERP løsninger i Danmark.

- Det er fantastisk hyggelig å ønske velkommen til Oscar Tolstrup i det danske markedet, sier Jørn Seglem. Vi har store ambisjoner i et fragmentert danske marked – og ser frem til en rask oppskalering av ressurser - i første omgang kompetanse rundt Business Central. Samtidig vil vi gå i dialog med danske kunder som ønsker å skape mer via digitale tjenesteplattformer, og ønsker en ende-til-ende Microsoft forretningspartner som kan hjelpe dem å omdanne data til verdi.

Lang erfaring i det danske markedet

- Jeg har jobbet med Business Central i over 20 år hos store, danske Microsoft Partnere. Da jeg startet dialogen med Skill Communicate, via tidligere kollegaer, så jeg et stort potensial i et samarbeid med etablering av et selskap i Danmark, forteller Oscar Tolstrup.

- Oscar har lang erfaring med å jobbe tett med Microsoft og andre viktige partnere for å sikre kunder optimal implementering av moderne IT systemer, legger Jørn Seglem til.

- Jeg brenner for løsninger med fokus på bærekraft og SaaS tjenester basert på NoCode-LowCode prinsippet som sikrer kundene en fremtidsrettet løsning, sier Oscar. Skill Communicate har en rekke egenutviklede tjenester som er utviklet basert på mange års erfaring i bransjen. Disse vil nå komme det danske markedet til gode gjennom etableringen av selskapet i Danmark. Jeg har selv dyp og bred kunnskap på området og gleder meg til å ta de ut i det danske markedet, legger Tolstrup til.

Gleder seg til å komme i gang

- Fokus må alltid være at kunden skal få maksimal utbytte av sine prosjektinvesteringer, forteller Oscar. Ofte handler det mer om organisasjonsutvikling og prosessoptimalisering enn bits og bytes i et ERP-, BI- eller CRM-prosjekt. I Skill Communicate forstår jeg at kunden anbefales kun det som gir merverdi, om ikke gjør man det ikke. Det er en god match med min filosofi, sier Oscar.

- Gjennom årene har jeg møtt og jobbet med prosjektorienterte og produksjonsbedrifter i danske, så vel som internasjonale prosjekter. Jeg vet hvor viktig det er for kundene å ha en stabil og pålitelig partner bak prosjektet. En partner som kan ta ansvaret for hele prosjektet. Jeg ser virkelig frem til å etablere den danske enheten sammen med Skill Communicate og eierne, avslutter Tolstrup.

Ranja Pedersen Ovedal er markeds- og kommunikasjonsdirektør og tilhører teamet til Jørn Seglem.

- Jeg ser veldig frem til etableringen i Danmark og ønsker Oscar velkommen på laget. Vår målgruppe vil bli best på å ta ut verdi av teknologi og vi gjør de rigget for å gripe mulighetene gjennom rask digital utvikling. Jeg er overbevist om at vi sammen med Oscar skal greie å etablere oss som den pålitelige spesialisten vi er her hjemme i Norge, også i Danmark, sier Ranja.

Om Skill Communicate

Skill Communicate AS er Norges største uavhengige Microsoft partner med ekspertise på utvikling, implementering og vedlikehold av kritiske IT-løsninger herunder fysisk- og skybasert infrastruktur, kritiske forretningsapplikasjoner som ERP, CRM og MS 365, data- og integrasjonsplattformer så vel som datamodellering og analyse.

Skill Communicate AS består av fem tidligere uavhengige selskaper; eSeven AS, Pilaro AS, Communicate Norge AS, Skill AS og Albatross IT Consultants AS. Aggregert omsetter selskapene for i underkant av NOK 500 millioner i 2021 med 300 ansatte ved kontorer i Oslo, Bergen, Stavanger, Sandnes, Asker, Tønsberg, Sarpsborg og Halden.

Skill Communicate eies av ansatte i samarbeid med Credo Partners som aktiv eier og største aksjonær. Credo Partners er et norsk investeringsselskap som skalerer opp virksomheter i partnerskap med investorer og gründere. Credo har spesialisert seg på å utvikle mellomstore gründer- og familieselskaper til skalerbare og bærekraftige forretningssystemer, og fokuserer på sektorene industri, B2B-tjenester, forbrukervarer og helse.

Fakta
  • Skill Communicate heter nå Evidi.
  • Evidi består av de tidligere selskapene Pilaro, eSeven, Skill, AITC og Communicate Norge.
  • 300 ansatte ved kontorer i Oslo, Bergen, Stavanger, Sandnes, Asker, Tønsberg, Sarpsborg, Halden og Danmark.
Les på