Marius Andersen blir ny finansdirektør i Skill Communicate

Ranja Ovedal

Jørn Seglem (venstre) og Marius Andersen (høyre)

Sentral i selskapets vekstambisjon

Kort tid etter at Jørn Seglem er på plass som ny administrerende direktør i Skill Communicate, er det klart at Marius Andersen blir ny finansdirektør i den nye konsernledelsen. 

Marius Andersen kommer fra stillingen som Group CFO i InfoCare Group, et selskap som de siste fem årene har levert sterk vekst og solid lønnsomhet. Før dette var Andersen i Tietoevry hvor han jobbet tett på selskapets aktive vekststrategi i Norden.  

Jeg har hatt en fantastisk tid i InfoCare, hvor jeg har fått være med på en utrolig spennende endringsreise. Selskapet leverer nå en solid bunnlinje og vekst i Norden, og det føles tilfredsstillende å forlate selskapet i denne tilstanden. Da jeg fikk presentert selskapene og den tydelige vekststrategien i Skill Communicate, var dette noe jeg ikke kunne si nei til. Jeg gleder meg til å ta fatt på denne unike muligheten, sier Andersen. 

Fakta

Vekst der ansatte og kunder spiller hovedrollen

Jørn Seglem tok plass som administrerende direktør den 1. mai. Marius Andersen blir en ny og viktig brikke for å kunne levere på selskapets store ambisjoner for ansatte og kunder. 

Vi har nå samlet fem selskaper som hver for seg har engasjerte ansatte og ledende ekspertise på rask digital utvikling. Med vår viktigste eiendel, de ansatte, tungt representert også på eiersiden sikrer vi et felles blikk på økt verdiskapning fremover, sier Seglem. I tillegg har selskapene veldig tette bånd til kundene. Kombinert gjør dette oss rigget for både videre vekst, synergier og økt lønnsomhet. Marius vil bidra til at vi bygger et neste generasjons IT-selskap som er ledende på å hente ut verdi av teknologi for kundene.

Fem fremoverlente selskaper med stort potensiale 

Marius Andersen går inn i den nye konsernledelsen hos Skill Communicate i august. De nylig sammenslåtte selskapene leverer helhetlig på tvers av Microsoft sin teknologiplattform. 

Jeg har vært tett på mange strategiske oppkjøp og sammenslåinger i IT-bransjen i Norden de siste 10 årene. Selskapene som nå har blitt Skill Communicate fremstår som svært fremoverlente, og virker perfekt rigget til å ta en ledende posisjon fremover. Jeg gleder meg til å sette meg inn i virksomheten og bli kjent med dyktige kolleger, avslutter Andersen. 

Om Skill Communicate

Skill Communicate AS er Norges største uavhengige Microsoft partner med ekspertise på utvikling, implementering og vedlikehold av kritiske IT-løsninger herunder fysisk- og skybasert infrastruktur, kritiske forretningsapplikasjoner som ERP, CRM og MS 365, data- og integrasjonsplattformer så vel som datamodellering og analyse.

Skill Communicate AS består av fem tidligere uavhengige selskaper; eSeven AS, Pilaro AS, Communicate Norge AS, Skill AS og Albatross IT Consultants AS. Aggregert omsetter selskapene for i underkant av NOK 500 millioner i 2021 med 300 ansatte ved kontorer i Oslo, Bergen, Stavanger, Sandnes, Asker, Tønsberg, Sarpsborg og Halden.

Skill Communicate eies av ansatte i samarbeid med Credo Partners som aktiv eier og største aksjonær. Credo Partners er et norsk investeringsselskap som skalerer opp virksomheter i partnerskap med investorer og gründere. Credo har spesialisert seg på å utvikle mellomstore gründer- og familieselskaper til skalerbare og bærekraftige forretningssystemer, og fokuserer på sektorene industri, B2B-tjenester, forbrukervarer og helse.

Ranja Pedersen Ovedal, CMO Evidi
ranja.ovedal@evidi.com