Styring & bærekraft

Påvirkning og forpliktelser

Her finner du en omfattende samling av dokumenter som omhandler styring og bærekraft hos Evidi, vårt ESG (miljø, sosialt og styring) engasjement, og vårt ansvar innen mangfold, likestilling og inkludering (DEI).


Styring i Evidi refererer til systemet av regler, praksiser og prosesser gjennom hvilke Evidi styres og kontrolleres, og omfatter relasjoner med ulike interessenter som aksjonærer, ledelse, kunder, ansatte, leverandører og samfunnet. 

Kjernen i bedriftsstyring er å sikre gjennomsiktighet, ansvarlighet, rettferdighet og etisk atferd i virksomhetens operasjoner. Disse prinsippene utgjør grunnlaget for vår dedikasjon til ansvarlig og bærekraftig virksomhet, og former vår tilnærming til å skape en positiv innvirkning på samfunnet og miljøet. 

Hensyn til klima, natur og mennesker utgjør en del av forpliktelsene vi skal overholde. Vi jobber for å oppfylle disse forpliktelsene med tiltak for å redusere negativ innvirkning både i samarbeid med våre leverandører og i forbindelse med vår egen drift. Vi ønsker å være transparente, og vi skal utnytte vår teknologiske ekspertise for å hjelpe kundene våre med datadrevne bærekraftstiltak. 

Utforsk vår nettside, eller ta kontakt med våre dyktige rådgivere!