Seminar

Møt Evidi på Digitalisering av byggenæringen!

Hvordan kan din virksomhet forbedre effektiviteten og kostnadene med verktøyene dere allerede har? Tøffe tider krever tøffe tiltak, men de behøver ikke å være kjipe.
Kostnadskutt, datadrevet og god samhandling er godt brukte ord i dagens situasjon for bygg, eiendom og anleggsbransjen. Hvordan kan verktøyene du allerede har hjelpe deg til å ta tøffe, konstruktive grep?
Vi deler erfaringer, tips og triks til Microsoft-plattformen. Kanskje blir du kjent med nye områder og måter å bruke teknologien på, som du ikke visste var mulig? Vi vil også dele tips og triks til hvordan Copilot kan hjelpe deg og din virksomhet til å jobbe mer effektivt. Rigg deg for dagens utfordringer og hør hvordan din virksomhet kan gripe morgendagens muligheter med de verktøyene dere har.

Mer informasjon og påmelding

Hvor: Oslo Kongressenter 

Når: 6. juni - kl. 08.00 - 16.00

Få gratis billetter av Evidi med koden: DAB24-EVIDI-E

Registrer deg her

Hør fagekspertene våre snakke om digital samhandling i bygg- og anleggsbransjen

Fremtidens samhandling for nye prosjekter trenger ikke nødvendigvis bety store investeringer i ny teknologi. Ta i bruk dine allerede eksisterende Microsoft-produkter!

Vår erfaring og innsikt i digital transformasjon gir deg verktøyene du trenger for å styrke din virksomhet i nye bygg- og anleggsprosjekter. Med ulike Microsoft-verktøy som M365, D365, PowerPlatform, Fabric, Azure og mer, kan du effektivt håndtere prosesser, data, dokumenter og informasjon. Vi fokuserer spesielt på SharePoint, som sømløst integreres med andre applikasjoner for å forbedre arbeidsflyten og effektiviteten. Vi deler konkrete eksempler på hvordan disse verktøyene har forbedret samhandling, redusert administrasjon og økt produktivitet i større prosjekter.

Møt Evidi på stand

Møt Kristiane Grøtvedt, Industry lead innen Bygg, anlegg og eiendom står på stand under Digitalisering av byggenæringen.

Kristiane har dyp forståelse for bransjens utfordringer og hvordan Evidi, med vår brede ekspertise innen Microsoft-teknologi, kan møte disse. Ved å skreddersy løsninger som Dynamics 365 for administrering av prosjekter, Power Platform for analyse og rapportering, samt Copilot for kunstig intelligens, kan byggenæringen oppnå betydelige besparelser i tid, kostnader og ressurser.

Kontakt oss her for en hyggelig prat.