Debatt

Møt Evidi på Arendalsuka 2024!

IT, innovasjon og digitalisering spiller en stadig større rolle i dagens samfunn. Teknologien påvirker oss alle og er med på å forme fremtiden vi lever i. For å kunne rigge seg for morgensdagens utfordringer og snu seg raskt i takt med verden, er det viktig å ha de riktige verktøyene på plass.
I år sparkes Arendalsuka i gang mandag 12. august. Vi deltar sammen med Computerworld og Coxit til spennende debatter, med vår CEO Jørn Seglem, CTO Leiv Thomas Sandnes og Industry lead bygg, eiendom og anlegg Kristiane Grøtvedt.
Vi gleder oss til å delta i diskusjoner under Arendalsuka, engasjere oss i debatter og møte politiske beslutningstakere, næringslivsledere og samfunnsaktører.

Mandag 12. august

Sammen med bransjekolleger kickstarter vi Arendalsuka! Vi deltar på tre spennende debatter i regi av Computerworld og Coxit.

Velkommen til debatt!

For mer informasjon om debattene og Arendalsuka 2024

kl. 13.00 - Sentrale IT-ledere diskuterer de store trendene på Arendalsuka i år

Ta pulsen på Arendalsuka. Hør hva topplederne mener om Arendalsuka og hvilke forventninger vi kan ha til tiden fremover. Sentrale IT ledere fra norsk it-bransje deltar og deler hvorfor Arendalsuka er blitt så viktig for it-bransjen

Vår CEO Jørn Seglem deltar i lederdebatt sammen med bransjekolleger i NetCompany og Abelia. Hvorfor har Arendalsuka blitt så viktig for IT-bransjen og hvilke forventninger har de? 

Deltagere:

 • Debattleder:
  Anders Løvøy – Ansvarlig redaktør, Computerworld
 • Medvirkende:
  Geir Arne Olsen – Country Managing Partner Norway, NetCompany
  Øystein Eriksen Søreide – Administrerende direktør, Abelia
  Jørn Seglem – CEO, Evidi

kl. 15.00 - Hvordan motivere ansatte i norske virksomheter til å ta i bruk AI?

Kunstig intelligens handler om mer enn bare teknologi. Skal vi hente ut verdi må vi jobbe på nye måter. Hvordan håndterer vi frykten det nye skaper for vanlige arbeidere.

Vår CTO Leiv Thomas skal være med i en debatt om et tema han brenner mye for, «hvordan AI møter menneske» og hva vi må tenkte på hvordan ansatte tar AI innover seg!

Deltagere:

 • Debattleder:
  Truls Berg – Leder av Open Innovation lab of Norway og fast skribent i Computerworld
 • Medvirkende:
  Birgit Abrahamsen – direktør Arbeidsrett, Abelia
  Stein Wesenberg – Assistant professor NMBU og daglig leder TRI Consulting
  Leiv Thomas Sandnes – CTO, Evidi

kl. 16.00 - Hvorfor henger byggenæringen etter digitalt, og hva kan gjøres?

Hvorfor er anleggsbransjen mye bedre på digitalisering enn byggebransjen? De største prosjektene i landet, der effekten av digitalisering kanskje er størst, henger lengst etter digitalt. Hva skjer når ikke-digitale underleverandører automatisk blir diskvalifisert?

Vår Industry lead bygg, eiendom og anlegg Kristiane Grøtvedt møter bransjekolleger til debatt om hva det å være digitalisert og ha kontroll på dataen kan ha og si i vanskelige tider.

Deltagere:

 • Debattleder:
  TBA
 • Medvirkende:
  Anne Mette Havaas – Head of Strategy Public Sector, Spir Group
  Kari Befring Bjørnstad – Direktør - innovasjon og digital transformasjon, Direktoratet for Byggkvalitet
  Knut Mathisen – ansvarlig byggenæringen, GS1
  Kristiane Grøtvedt – Industry Lead Bygg & anlegg, Evidi