Et godt styringsverktøy er en forutsetning for gode prosesser i produksjonsbedrifter. Vi inviterer til webinar om Proplanner – vår bransjeløsning for produksjonsbedrifter.

Med Proplanner får virksomheter bedre oversikt og kontroll over innkjøp, lager og produksjon. Løsningen gir rask tilgang til sentrale opplysninger, noe som bidrar til bedre lagerstyring og frigjøring av kapital, ressurser og tid.

Fagekspertise 9. april

Pia Lindberg

Senior Consultant

Agenda

  1. Description Velkommen v/Hannah O. Fraas, Sales Manager ERP


  2. Description Funksjonalitet i Proplanner v/Pia Lindberg


  3. Description Forenkling og effektivisering av produksjon og logistikk i Business Central


  4. Description Hvor og hvordan dette er lagt til i f.eks. Varekort, Salgsordre, Leveringsoversikt, Behovsplanlegging, Bestilling, Mottaksoversikt, Produksjon, Arbeidssenteroppgaver


  5. Description Avrunding og spørsmål


Proplanner forbedrer lagerstyring, produksjonsprosesser og logistikkstyring, og gir bedre beslutningsgrunnlag for å identifisere trender, effektivisere prosesser og tilpasse seg markedsendringer. Dette resulterer i reduserte kostnader, bedre ressursutnyttelse, økt kundetilfredshet og en mer kontrollert og konkurransedyktig virksomhet. Proplanner leveres som en Microsoft-sertifisert app, og er tilgjengelig i Appsource.

Fikk du ikke med deg vårt forrige webinar? Se opptaket fra 19. mars her!