Ydelser: Uddannelse

Bliv klogere på jeres CRM

Evidis kurser er niveauopdelte, så du kommer hjem med viden, du reelt har behov for – og ikke spilder tid på noget, du allerede kan. Alle kurser kan desuden afholdes som virksomhedskurser for fx en afdeling.

Grundkursus
Superbrugerkursus
Skræddersyet kursus
Webinarer

Bliv klogere på jeres CRM: Evidis kurser er niveauopdelte, så du kommer hjem med viden, du reelt har behov for – og ikke spilder tid på noget, du allerede kan. Alle kurser kan desuden afholdes som virksomhedskurser for fx en afdeling.

Grundkursus: Vil du lære at gøre din salgsindsats mere effektiv, have komplet overblik over din data og vide, hvordan du bør prioritere din arbejdsindsats? Det klarer Microsoft Dynamics 365. På vores kursus guider vi dig, så du får grundig forståelse for strukturen og elementerne, samtidig med at du får praktisk erfaring med alle de basale funktioner.

Superbrugerkursus: Vil du fordybe dig i Microsoft Dynamics 365, så du kan booste dit salg og optimere virksomhedens processer og dermed indtjening? På kurset her opnår du dybere forståelse af systemet, og du får grundig indsigt i de mere avancerede features. Efter kurset vil du kunne yde let support og bruge systemet til en bred vifte af opgaver.

Skræddersyet kursus: Har jeres virksomhed en skræddersyet CRM-løsning, har I sandsynligvis også brug for et tilpasset kursus i systemet. Vi tilrettelægger indholdet med udgangspunkt i jeres konkrete behov og daglige udfordringer, så I bruger tiden på at lære de funktioner, I rent faktisk bruger.

Webinarer: Har du brug for at øge dine færdigheder i Microsoft Dynamics 365 et skridt ad gangen, er vores emneinddelte webinarer måske det rette for dig. Her kan du få viden om og værktøjer til netop det du har mest brug for lige nu.

Se vores andre Ydelser