Tjenester

Rigget for å gripe mulighetene

Våre tjenester forbedrer prosesser, forenkler arbeidshverdagen og gjør data raskere om til verdi.

Våre tjenester

Managed Services

Vi helper våre kunder lykkes raskere, og bedre. Et viktig premiss for dette er forvaltningstjenester som frigjør verdifull tid i IT-avdelingen. Vi overvåker i sanntid, gjør de nødvendige grepene, og hjelper deg med moderne og driftssikre tjenester som er trygge og robuste, hele døgnet og året rundt.

Kontakt oss for å lære mer!

ConnXio

Med ConnXio er integrasjonene gjort på forhånd. Dermed kan du enklere lykkes med rask digital utvikling, og kutte tid mellom idé og marked. Du får nye konkurransefortrinn. Dere leverer raskere og bedre.

Mer informasjon finnes her

Archeo

Archeo gjør det enkelt å ta kontroll på integrasjoner og finne kritiske feil i informasjonsflyten. Sporing fra A til Å, og mellom systemer, fjerner risiko og sparer enormt med tid.

Mer informasjon finnes her

Project

Prosjektstyringsverktøyet Evidi Project er for bedrifter som selger timer og utfører prosjekter. Systemet integrerer ulike IT-verktøy, og kommer med smarte spesialfunksjoner som gir full kontroll over fremdrift og ressursene. Løsningen er sertifisert for Dynamics 365 Business Central, og lastes ned fra Microsoft Appsource.

Mer informasjon finnes her

Proplanner

Evidi Proplanner gir virksomheten full oversikt og kontroll over innkjøp, lager og produksjon, og rask tilgang til nøkkelinformasjon. Moderne lagerstyring frigjør kapital, ressurser og tid. Løsningen er sertifisert for forretningssystemet Dynamics 365 Business Central, og  lastes ned fra Microsoft Appsource.

Mer informasjon finnes her

Kompass

God innføring av Microsoft Teams innebærer mer enn en teknisk installasjon. Evidi Kompass viser retning når løsningen skal tas i bruk. Kompasset sørger for enkel opprettelse av nye teams, tilpasset prosessen som skal støttes, samt å finne eksisterende teams. Kompasset gir enkelt tilgang til opplæringsmateriell og samhandlingsregler.

Kontakt oss for å lære mer!

Field Service

Bedre opplevelser til kunder, partnere og medlemmer.

Les mer >