Rekruttering og onboarding

Vår erfaring er at de beste teamene er de som består av ulike mennesker med unike erfaringer. Som sammen skaper noe utrolig.


Bli med på reisen

Hos oss finner du et innovativt, lekent og faglig sterkt miljø som feirer hverandres styrker og bygger hverandre opp. For styrken ligger i helheten og det er sammen vi står sterkest.

Hvorfor vi rekrutterer

Vi ser verdien i deg, uansett om du kommer fra et tradisjonelt utdanningsløp, eller har funnet din egen vei. Vår erfaring er at de beste teamene er de som består av ulike mennesker. Som sammen skaper noe utrolig.

Hvem du er

Vi liker deg for den du er og for hva du ønsker å oppnå. Med en spennende bakgrunn og et annet perspektiv. Du som tilfører nye ideer og ferdigheter, eller unike erfaringer. Vi har høy respekt for lærdom og tilkjempede erfaringer. Du kan være ung, eller du kan nærme deg tampen av karrieren. Du kan behøve bedre balanse. Du gir av deg selv.

Du spiller andre god - og vi vil ha deg med på laget.

Ledige stillinger

Allsidighet og unike ferdigheter er avgjørende for å bygge morgendagens IT-selskap. Vi har mange ledige stillinger og er klare for å bli kjent med deg - så overrask oss med hvem du er og hva du kan.
Ledige stillinger

Leveranseområder

Hør fagekspertene våre forklare noen av områdene vi leverer på med sine egne ord. Slik blir du bedre kjent med oss og hva vi gjør.

Optimise

Optimise er ERP-delen av Evidi, og består av dyktige mennesker som sørger for konsulentbistand og rådgivning innen innføring og drift av integrerte, helhetlige forretningssystemer. Hør Jarle, Team Lead og løsningsarkitekt i Optimise, utdype hva leveranseområdet går ut på og forklare hvem som passer til å jobbe her.

Søk på ledig stilling i Optimise

Jarle Rykkje, Team lead i Optimise

Engage

Det stilles stadig høyere krav til kundeopplevelsen, men hva ligger bak å gjøre denne så god og sømløs som mulig? Engage er CRM-området i Evidi. Hør Isabelle, Team Lead og konsulent i Engage, forklare hva leveranseområdet går ut på og hva du må kunne - eller ønske å lære - for å jobbe her.

Søk på ledig stilling i Engage

Isabelle Tomren, Principal Consultant & team lead i Engage

Accelerate

Accelerate er området som omhandler digitale tjenesteplattformer og integrasjon i Evidi. Det handler om å forstå forretningsprosesser og gi data verdi. Hør Fredrik, Team Lead og IT arkitekt i Accelerate, forklare dypere hva området går ut på, hva man får jobbe med her og hva en god kandidat bør kunne.

Søk på ledig stilling i Accelerate

Fredrik Roppestad, team lead og IT arkitekt i Accelerate

Problemløsere

Menneskene i Evidi er innovative og kreative problemløsere, som fremmer ulikheter og drives av nysgjerrighet. Ingen problemer er for små. Ingen for store. Og det finnes mer enn én riktig løsning.

Her forteller noen av folka våre hva en problemløser er for dem, hvordan de møter utfordringer og om gleden i å knekke koden.

Problemløser - Christoffer

Problemløser - Anne

Problemløser - Toan
Hør på - Hos oss finner du et innovativt, lekent og faglig sterkt miljø som feirer hverandres styrker og bygger hverandre opp. For styrken ligger i helheten og det er sammen vi står sterkest.

Arkitektens hverdag

Det ligger mer bak en god arbeidsplass enn det som ligger i stillingsbeskrivelsen. Hør vår senior virksomhetsarkitekt Ramiz, snakke med Stine fra HR om arbeidshverdagen sin.

Lær hvordan samspillet mellom mennesker, forretningsprosesser og teknologi skaper bedre virksomheter, som er rigget for å gripe mulighetene.

Arkitektens hverdag med Ramiz og Stine

Hva møter deg hos oss

Hva ser vi etter og hvem er du? Hør CEO Jørn og Emma fra HR fortelle om verdiene våre, kulturen vår og hvordan vi rekrutterer.

Lytt til podcasten, bli kjent med oss og finn ut om vi er en match. Passer Evidi til deg og du til oss?

Kultur og rekruttering med Jørn og Emma