Utvikler søker utvikler!

Vi er en hyggelig gjeng med utviklere som har plass til flere.

Emma Eriksson


Vil du bli vår nye kollega?

Development i Evidi søker nye team-medlemmer!

Vi er en hyggelig gjeng med utviklere, på tvers av flere av leveranseområdene til Evidi, med plass til flere.
Søk her

‍Så til hva er viktig for oss, som vi tror er viktig for deg:

1. Hvor holder vi til?

Vi er lokalisert på tipp topp lokaler i Oslo sentrum (Langkaia og Helsfyr), Sarpsborg, Halden, Asker, Tønsberg/Sem, Bergen og Sandnes. Men har høy fleksibilitet for arbeidssted. De fleste hos oss har en kombinasjon av hjemmekontor, og oppmøte på kontoret, dette er i stor grad opp til den enkelte. Så lenge jobben blir utført er det ingen som bryr seg om hvor den gjøres fra. Noe oppmøte hos kunde må selvfølgelig påregnes, men her er det også mye fleksibilitet.

2. Hvilke teknologier jobber vi med?

Evidi er et konsulentselskap som jobber utelukkende med Microsoft-teknologi. Vi jobber med utvikling og tilpasning av forretningsløsninger for kunder. Dette kan være løsninger bygd på Dynamics 365 Customer Engagement, ERP, Power Platform, SharePoint og Teams. Vi gjør også mer tradisjonell utvikling – da ofte .NET-utvikling og integrasjoner.

Vi kunne gjerne listet en haug med programmeringsspråk og buzzwords som beskriver hva vi jobber meg at at vi ønsker hva du kan – men en slik liste blir i vår bransje alt for fort utdatert.

3. Hvem jobber på teamet?

Vi er i dag rundt 100 utviklere i hele Evidi. Vi er i alderen 21-47 år, med en fin miks av yngre og mer erfarne utviklere. Utdanning er variert, her har vi folk både med mastergrad, bachelor eller fagbrev – det viktigste er at man skjønner teknologien og ønsker å lære.

I utviklerteamet har vi stort fokus på samarbeid og samhold. Vi prøver å møtes ofte både fysisk og digitalt, og vi har et engasjert fagmiljø.

4. Hvem ser vi etter?

Vi ser etter deg som har interesse for systemutvikling og teknologi.

Du har gjerne tidligere jobbet med Microsoft-stack, men vi har også lyktes godt med å ansette utviklere som ikke kan dette fra før. Du trenger ikke å være verdens beste utvikler – som konsulent kan det være vel så viktig å være flink til å snakke med kunder og forstå forretning.

Vi er mer opptatt av hva du kan enn hva og hvor du er utdannet. De fleste hos oss har bachelor- eller mastergrader innen IT, men det er ikke noe krav.

Vi håper at du ønsker deg:

  • Dyktige kollegaer med høy faglig kompetanse, som har det gøy på jobb
  • Fokus på kompetanseheving og egenutvikling
  • Stor frihet og mulighet til å påvirke din egen arbeidshverdag
  • Gode pensjons - og forsikringsordninger
  • Treningsstudio på arbeidsplassen og aktivitetstilbud i Evidi Active
  • Bli en del av Nordens ledende Microsoft konsulenthus

Mer enn bare techfolk

Vi er entusiastiske og engasjerte.Og det har aldri vært noen tvil om at det er folka våre som er vår viktigste ressurs.

Vi bryr oss. Om fag. Om kolleger og kunder. Om partnerne og samfunnet vi lever i.

Vi er Evidi

Våre verdier og holdninger skaper konkurransekraft og muligheter. Vi tør å kreve utfordringer. Vi elsker å løse problemer. Vi overgår forventninger. Vi gjør mer enn andre, og leverer til mange av Norges mest ambisiøse virksomheter. Vi deler gjerne løsningene. Vi bidrar med alt fra strategi og rådgivning, til utvikling, integrasjon og forvaltning av kritiske IT-løsninger.


Vil du bli vår nye kollega?