Samhandling - Microsoft365

Vi har et sterkt fagmiljø på Microsoft 365, og aktiv kompetansedeling står sterkt i vår bedriftskultur.

Emma Eriksson

Enable

Vil du bli vår nye kollega?

Evidi har svært høy kompetanse på Microsofts sine skyløsninger Microsoft 365 og Azure. Underveis har tjenestene utviklet seg og blitt stadig bedre. Teams har blitt allemannseie på kort tid, og veldig mange bedrifter i Norge bruker disse skyløsningene som et viktig verktøy for å støtte samhandlingen og effektiviteten i virksomheten – uavhengig hvor du jobber.

I Evidi mener vi at mulighetene som ligger i teknologien henger tett sammen forretningsprosessene og menneskene som jobber med dem. Vi er opptatt av å være raskt ute med ny teknologi slik at denne understøtter kunders forretningsmål og at menneskene opplever å være kompetent i bruken av den nye teknologien.

Vi har et sterkt fagmiljø på Microsoft 365, og aktiv kompetansedeling står sterkt i vår bedriftskultur. Teamet du blir en del av har jevnlige fagmøter hvor vi diskuterer problemstillinger, deler kompetanse eller erfaringer med hverandre. I tillegg til produktivitetsløsningene har vi også sterk kompetanse på identitet, klient, sikkerhet og alt som ligger bak dette. Hos oss er det alltid hjelp å få, og det er mulighet for å utvikle seg i en annen teknisk retning om man ønsker det.

Synes du det er gøy å jobbe med mennesker og sørge for at de får en bedre arbeidshverdag med de digitale løsningene de har på sin PC? Vi trenger flere til å hjelpe oss med denne oppgaven og vil gjerne ta en prat med deg!

I Evidi får du:

  • Dyktige, hyggelige og hjelpsomme kollegaer med høy faglig kompetanse, som har det gøy sammen på jobb
  • En arbeidsplass som bryr som deg og livets alle faser
  • Jobbe med mellomstore og store kundeprosjekter
  • Mulighet for kompetanseheving og egenutvikling
  • Stor frihet og mulighet til å påvirke din egen arbeidshverdag
  • Gode pensjons - og forsikringsordninger


Mer enn bare techfolk

Vi er entusiastiske og engasjerte.Og det har aldri vært noen tvil om at det er folka våre som er vår viktigste ressurs.

Vi bryr oss. Om fag. Om kolleger og kunder. Om partnerne og samfunnet vi lever i.

Vi er Evidi

Våre verdier og holdninger skaper konkurransekraft og muligheter. Vi tør å kreve utfordringer. Vi elsker å løse problemer. Vi overgår forventninger. Vi gjør mer enn andre, og leverer til mange av Norges mest ambisiøse virksomheter. Vi deler gjerne løsningene. Vi bidrar med alt fra strategi og rådgivning, til utvikling, integrasjon og forvaltning av kritiske IT-løsninger.


Vil du bli vår nye kollega?