CRM - Microsoft Dynamics365

Som Dynamics-konsulent i Evidi vil du delta i de aller største Microsoft-prosjektene i Norge.

Emma Eriksson


Vil du bli vår nye kollega?

CRM har lenge vært - og er fortsatt - den raskest voksende programvaren med dens marked anslått å generere mer enn 100 milliarder dollar innen 2025. Microsoft har de seneste årene investert tungt i sin CRM-satsning Dynamics 365, og har med det blitt et av verdens ledende og mest anerkjente CRM-system i dagens marked med kjente merker som Coca-Cola, BMW, HP, UPS og Dr. Martens på kundelisten. I Evidi har vi et meget sterkt fagmiljø innen Dynamics 365, og er flere ganger kåret til årets Dynamics CRM-partner av Microsoft Norge. Vi har gleden av å jobbe med mange spennende kunder inkludert OBOS, Orkla, Virke og Grønt Punkt Norge.

Har du CRM-erfaring, og synes dette er spennende? Ta kontakt!

Hvis du har en annen teknisk bakgrunn enn Dynamics 365, så tilbyr vi deg nå det læringsløpet og kompetanseutviklingen du trenger for å bli en av de aller råeste og mest ettertraktede konsulentene som er!

I Evidi er det menneskene som står på toppen av vårt organisasjonskart. Vi er opptatt at folk skal trives på jobb og i sin rolle, og legger til rette for kompetanseheving og personlig utvikling tilpasset dine egne karrieremål. Ved at Evidi tilbyr hele porteføljen til Microsoft finnes det også et hav av ulike muligheter innad i vår egen organisasjon, også med muligheter for å prøve seg innen flere ulike roller.


Det gir rom for å få teste det aller gjeveste innen ny teknologi! I Evidi skal det være morsomt å komme på jobb, samtidig som man får de rette faglige utfordringene i et fagmiljø som passer deg!

Som Dynamics-konsulent i Evidi vil du delta i de aller største Microsoft-prosjektene i Norge. Du vil være med å levere forretningsløsninger (CRM) ved hjelp av den nyeste teknologien fra Microsoft som skal understøtte kundens forretning - og som gir dem forretningsverdi. Du vil bistå med din tekniske kompetanse i forbindelse med innsalg, og delta og lede workshops sammen med kunder. Du konfigurerer løsningen kunden trenger og setter opp logikken som gjør kundeopplevelsen riktig. Du deltar i brukeradopsjonen hvor ikke bare kunden er i stand til å bruke løsningen, men evner å utnytte den kapasiteten teknologien representerer.

I Evidi får du:

  • Dyktige, hyggelige og hjelpsomme kollegaer med høy faglig kompetanse, som har det gøy sammen på jobb
  • En arbeidsplass som bryr som deg og livets alle faser
  • Jobbe med mellomstore og store kundeprosjekter
  • Mulighet for kompetanseheving og egenutvikling
  • Stor frihet og mulighet til å påvirke din egen arbeidshverdag
  • Gode pensjons - og forsikringsordninger

Ikke gå glipp av denne fantastiske karrieremuligheten og fortell oss mer om deg!

Mer enn bare techfolk

Vi er entusiastiske og engasjerte. Og det har aldri vært noen tvil om at det er folka våre som er vår viktigste ressurs.

Vi bryr oss. Om fag. Om kolleger og kunder. Om partnerne og samfunnet vi lever i.

Vi er Evidi

Våre verdier og holdninger skaper konkurransekraft og muligheter. Vi tør å kreve utfordringer. Vi elsker å løse problemer. Vi overgår forventninger. Vi gjør mer enn andre, og leverer til mange av Norges mest ambisiøse virksomheter. Vi deler gjerne løsningene. Vi bidrar med alt fra strategi og rådgivning, til utvikling, integrasjon og forvaltning av kritiske IT-løsninger.


Vil du bli vår nye kollega?