Lead Security Architect

På et solid fundament skal vi bygge sikkerhet bredt og høyt, og du kan bli med fra begynnelsen.

Emma Eriksson

Secure

Vil du bli vår nye kollega?

Vi søker Lead Security Architect!

Som Lead Security Architect vil du lede an i oppdrag, ta ansvar for sikkerhetsarkitektur, og sette premisser. Du vil jobbe tett på beslutningstakere hos kundene våre, og være rådgivende i strategiske beslutninger.

Du vil ha en nøkkelrolle i Evidi Secure teamet, og oppgavene vil inkludere:

 • Ansvar for å videreutvikle Evidi´s tjenester innen sikkerhetsarkitektur og sikker utvikling
 • Bidra i utvikling og vedlikehold av helhetlig sikkerhetsrammeverk, standarder -og krav
 • Evaluere og anbefale sikkerhetsteknologi og -produkter
 • Kompetanseheving og inspirasjon

Secure er teamet som binder sammen strategisk og operativt nivå. Vi har en holistisk tilnærming, med fagkunnskap til å håndtere hele sikkerhetshuset. Secure har ansvaret for sikkerhet internt i Evidi, så prosjekter og oppgaver er mange og varierte. Kundene spenner fra små stiftelser til internasjonale aktører. På et solid fundament skal vi bygge sikkerhet bredt og høyt, og du kan bli med fra begynnelsen.

CRM har lenge vært - og er fortsatt - den raskest voksende programvaren med dens marked anslått å generere mer enn 100 milliarder dollar innen 2025. Microsoft har de seneste årene investert tungt i sin CRM-satsning Dynamics 365, og har med det blitt et av verdens ledende og mest anerkjente CRM-system i dagens marked med kjente merker som Coca-Cola, BMW, HP, UPS og Dr. Martens på kundelisten. I Evidi har vi et meget sterkt fagmiljø innen Dynamics 365, og er flere ganger kåret til årets Dynamics CRM-partner av Microsoft Norge. Vi har gleden av å jobbe med mange spennende kunder inkludert OBOS, Orkla, Virke og Grønt Punkt Norge.

Har du en brennende interesse for å utnytte arbeidssystemer effektivt? Har du bidratt som en nøkkelperson i implementering av nytt system hos din arbeidsgiver? Liker du å jobbe med både folk og teknologi? Er du god til å prioritere og glad i å sjonglere oppgaver? Trives du uten særlig rutineprega arbeidsdager? Er du god til å finne de rette spørsmålene? Lytte? Er du opptatt av å hele tiden lære noe nytt?

Ta gjerne kontakt for å høre om våre ledige stillinger, vi søker både deg som er en erfaren konsulent og deg om alltid har vært nysgjerrig på rollen. Vi vokser og søker nå både junior og senior fagkonsulenter til implementering av ERP systemet Microsoft Dynamics 365 Business Central. Du vil få en arbeidsdag i et ungt selskap i vekst, med mulighet for å påvirke din egen arbeidsdag. Ditt bidrag vil være viktig for selskapets vekst videre.

Hva vi ser etter:

 • Du har betydelig erfaring som Security Architect, fortrinnsvis i større prosjekter/virksomheter.
 • Du har god kunnskap og erfaring med Microsoft Cyber Security Reference Architecture, sikkerhetsarkitektur generelt og operasjonalisering av Zero-Trust prinsippet.
 • Du er sterk til å strukturere opp og gjennomføre på prosjekter med langsiktige mål, og kommunisere kompliserte planer på en enkel måte, i alle ender av organisasjonen.
 • Du er god til å balansere nivå av sikkerhet ift. virksomhetens mål og forpliktelser.
 • Du har god kunnskap om trusselmodellering og sårbarhetsvurdering.
 • Du har en master eller kan dokumentere tilsvarende evne innen cyber/informasjonssikkerhet
 • Du har Microsoft Cyber Security Architect sertifiseringer
 • Det er en stor fordel om du har erfaring med sikkerhetsrevisjoner, og med bruk av verktøy for å oppnå og vedlikeholde compliance med lovverk som GDPR, Sikkerhetsloven, Kraftberedskapsforskriften m.v.

I Evidi får du:

 • Dyktige, hyggelige og hjelpsomme kollegaer med høy faglig kompetanse, som har det gøy sammen på jobb
 • En arbeidsplass som bryr som deg og alle livets faser
 • Jobbe med mellomstore og store kundeprosjekter
 • Mulighet for kompetanseheving og egenutvikling
 • Stor frihet og mulighet til å påvirke din egen arbeidshverdag
 • Gode pensjons- og forsikringsordninger

Mer enn bare techfolk

Vi er entusiastiske og engasjerte. Og det har aldri vært noen tvil om at det er folka våre som er vår viktigste ressurs.

Vi bryr oss. Om fag. Om kolleger og kunder. Om partnerne og samfunnet vi lever i.

Vi er Evidi

Våre verdier og holdninger skaper konkurransekraft og muligheter. Vi tør å kreve utfordringer. Vi elsker å løse problemer. Vi overgår forventninger. Vi gjør mer enn andre, og leverer til mange av Norges mest ambisiøse virksomheter. Vi deler gjerne løsningene. Vi bidrar med alt fra strategi og rådgivning, til utvikling, integrasjon og forvaltning av kritiske IT-løsninger.


Vil du bli vår nye kollega?