Ledige stillinger

For å skape morgendagens IT-selskap trenger vi allsidighet og unike ferdigheter. Vi har spennende ledige stillinger og ønsker å bli kjent med deg! Overrask oss med din personlighet og bidrag, uavhengig av erfaring.Vårt løfte

I Evidi dyrker vi engasjement og ekspertise. Vi er ledende eksperter på rask digital utvikling og har en helhetlig tilnærming til teknologi, forretningsprosesser og mennesker. Vi er innovative og kreative problemløsere fordi vi fremmer ulikheter og drives av nysgjerrighet. 

Vi er opptatt av å bidra til verdi og en bærekraftig fremtid. Hos oss blir du del av et inkluderende og sterkt fagmiljø som er opptatt av at alle skal ha mulighet til å realisere sitt fulle potensiale.

Ledige stillinger

MSU

Microsoft University (MSU) er et utdanningsprogram i regi av Microsoft for nyansatte i Evidi som trenger et løft eller rask innføring i Microsoft-teknologi. Det er et intenst opplæringsløp over 6 uker som gir et godt fundament å bygge videre på.

MSU er blant de mest attraktive trainee-programmene innen IT-sektoren, og vi har mange suksessfulle medarbeidere og ledere som startet sin karriere her.
Ta kontakt her

Bachelor

Vi bryr oss om morgendagen. Derfor hjelper vi gjerne fremadstormende studenter med dyktige og interesserte mentorer når bacheloroppgaven skal skrives.

Vi er mange i Evidi som synes det er gøy å jobbe med studenter, og som villig deler betraktninger og erfaringer.
Ta kontakt her