KarriereMenneskeneRekrutteringLedige stillingerLeveranseområderAktuelt

Leveranseområder

Hør fagekspertene våre forklare noen av områdene vi leverer på med sine egne ord. Slik blir du bedre kjent med oss, og hva vi gjør.

Optimise

Optimise er ERP-delen av Evidi, og består av dyktige mennesker som sørger for konsulentbistand og rådgivning innen innføring og drift av integrerte, helhetlige forretningssystemer. Hør Jarle, team lead og løsningsarkitekt i Optimise, utdype hva leveranseområdet går ut på, og forklare hvem som passer til å jobbe her.

Les mer om Optimise

Jarle Evidi Optimise

Engage

Det stilles stadig høyere krav til kundeopplevelsen, men hva ligger bak å gjøre denne så god og sømløs som mulig? Engage er CRM-området i Evidi. Hør Isabelle, team lead og konsulent i Engage, forklare hva leveranseområdet går ut på, og hva du må kunne - eller ønske å lære - for å jobbe her.

Les mer om Engage

Isabelle Evidi Engage

Accelerate

Accelerate er området som omhandler digitale tjenesteplattformer og integrasjon i Evidi. Det handler om å forstå forretningsprosesser og gi data verdi. Hør Fredrik, team lead og IT arkitekt  i Accelerate, forklare dypere hva området går ut på, hva man får jobbe med her, og hva en god kandidat bør kunne.

Les mer om Accelerate

Fredrik Roppestad Accelerate

Leveranseområder

Vi leverer kompetanse, kapasitet og teknologi, som gir kundene våre styrket handlingsrom og gjennomføringsevne. Målet er å sikre at hver kunde har de beste forutsetninger til å nå sine strategiske og operasjonelle mål.