Mer enn bare techfolk

Vi er entusiastiske og engasjerte. Og det har aldri vært noen tvil om at det er folka våre som er vår viktigste ressurs.

Vi bryr oss om fag. Om kolleger og kunder. Om partnerne, og samfunnet vi lever i.

Se alle ledige stillinger

Vi er Evidi

Våre verdier og holdninger skaper konkurransekraft og muligheter. Vi tør å kreve utfordringer. Vi elsker å løse problemer. Vi overgår forventninger. Vi gjør mer enn andre, og leverer til mange av Norges mest ambisiøse virksomheter. Vi deler gjerne løsningene. Vi bidrar med alt fra strategi og rådgivning, til utvikling, integrasjon og forvaltning av kritiske IT-løsninger.

Hvorfor vi rekrutterer

Vi ser verdien i deg, uansett om du kommer fra et tradisjonelt utdanningsløp, eller har funnet din egen vei. Vår erfaring er at de beste teamene er de som består av ulike mennesker. Som sammen skaper noe utrolig. 

Du skal kjenne oss som teknologene som forandrer til det bedre. Vi er en utfordrer – til det etablerte.

Du er

Vi liker deg for den du er er, og for hva du ønsker å oppnå. Vi trigges av personer med en spennende bakgrunn. Som tilfører nye ideer og ferdigheter, eller unike erfaringer. Vi dyrker allsidighet. Vi har høy respekt for lærdom og tilkjempede erfaringer. Du kan være ung, eller du kan nærme deg tampen av karrieren. Du kan behøve bedre balanse. Du gir av deg selv.

Du spiller andre god - og vi vil ha deg med på laget.

Bli kjent med noen av menneskene

Vi er så mye mer enn bare techfolk. Mennesker med uendelige interesser. Med kunnskap og nysgjerrighet. Vi ser utfordringer som en mulighet til å skape verdi. Vi spiller hverandre gode, og unner hverandre suksess. Vi er uovervinnelige sammen - vi er mer enn bare techfolk.

Skriv bachelor med Evidi

Vi bryr oss om morgendagen. Derfor hjelper vi gjerne fremadstormende studenter med dyktige og interesserte mentorer når bacheloroppgaven skal skrives. Vi er mange i Evidi som synes det er gøy å jobbe med studenter, og som villig deler betraktninger og erfaringer.

Åpen søknad

Overrask oss med hvem du er og hva du kan. Vi behøver allsidighet og nye ferdigheter når morgendagens IT-selskap skal bygges. Vi har mange ledige stillinger, og er veldig klare for å bli kjent med deg.

Om du ikke finner båsen du passer inn i, er det ikke noe i veien for å argumentere for hvorfor vi skal lage en egen bare for deg.

Fortell oss hvem du er her. Vi gleder oss til å bli kjent med deg!
Send inn søknad >