Jobb med oss

Hos oss blir du en del av et inkluderende og sterkt fagmiljø, som er opptatt av at alle skal ha mulighet til å realisere sitt fulle potensiale.


Vi er mennesker med uendelige interesser og lidenskaper, med kunnskap og nysgjerrighet. Vi bryr oss. Om kollegaer, kunder og fag - og om verden vi lever i.

Ledige stillinger

Allsidighet og unike ferdigheter er avgjørende for å bygge morgendagens IT-selskap. Vi har mange ledige stillinger og er klare for å bli kjent med deg - så overrask oss med hvem du er og hva du kan.
Se stillinger

Rekruttering og onboarding

Det handler om mer enn en jobb. Det skal være en plass du føler deg hjemme. Hvor du gleder deg til å gå på jobb og ser frem til å møte kollegaer. Hvor du får frem problemløseren i deg. Det er hvem vi er og hva vi tror på som skaper Evidi.
Gå til rekruttering

Bli kjent med partnerne våre

ODA x Evidi

ODA er Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologibransjen. Sammen fremmer vi mangfold for å være med på å forme morgendagen og løsningene i den. Vi er opptatt av å ivareta våre unike ulikheter og skape en arbeidskultur som verdsetter forskjeller og bidrar til vekst, bærekraft og engasjement.

Microsoft x Evidi

Evidi er stolt Microsoft partner og har vært det i en årrekke. Techfolkene og rådgiverne våre er alle sertifiserte innen sine fagområder. Flere er også Microsoft MVP´er - i Microsoft verden referert til som Most Valuable Professional innen sine fagfelt. Det gir kundene og partnerne våre ekstra verdi.

OBF x Evidi

Oslo Business Forum (OBF) og Evidi er opptatt av å gi virksomhetsledere den beste innsikten for å nå sine virksomhetsmål. OBF arrangerer årlige næringslivskonferanser med verdensledende foredragsholdere for å dele siste kunnskap og gi ledere de beste forutsetninger. Evidi er stolt samarbeidspartner.