Godt i gang

Uanset om I allerede arbejder med Microsoft Dynamics 365, men har brug for mere struktur, eller I skal til at i gang med at sætte jeres salgsindsats på formel, så kan en løsning fra Evidi med vores leveranceområde Engage hjælpe med at strømline jeres måde at gøre tingene på ved give jer overblik over jeres data.

Vi har stor erfaring med at implementere Microsoft Dynamics 365 i mange forskellige typer virksomheder, og vi tilbyder både faste pakker med korte, målrettede forløb til faste priser og mere skræddersyede løsninger – det afhænger helt af, hvad I har behov for. Hos os får I derfor altid en fast konsulent, der begynder med at lære jeres virksomhed at kende, så I får præcis den løsning, der reelt hjælper jer videre.

Det får I hos Evidi:

Hvorfor Microsoft Dynamics 365?

Oplever I et behov for at skabe et samlet overblik over jeres data, og har I brug for at strømline jeres arbejdsindsatser? Med Microsoft Dynamics 365 får I et system med indbyggede standardformularer og dashboards, der giver både sælgere og ledere overblik. Desuden er Microsoft Dynamics 365 et skalerbart system, der favner alle afdelinger i virksomheden, og hvis enkle ‘drag & drop’-tilpasninger gør det let at skræddersy løsningen til jer.

Hvorfor Evidi?

Når I vælger os til at implementere CRM, tager vi styring med processen, og garanterer, at I er i trygge hænder hele vejen. Vi har arbejdet med CRM i mange mellemstore virksomheder og kan ofte hurtigt afkode, hvad I har brug for, men jo bedre forberedt I er, desto mere præcis vil den endelige løsning blive. Fra første møde til Go Live-dagen har vi fokus på at levere et funktionelt system, der møder jeres behov, og som I får brugt. Og I får altid en plan for næste skridt, så jeres CRM kan vokse med virksomheden.

Evidis Godt-I-Gang Pakke – Microsoft Dynamics 365 CRM

Etablering af CRM. Vi sørger for at alle medarbejdere får adgang til CRM.
Installation og opsætning af APP til Outlook.
2 dages Work-in-Workshop, hvor vi gennemgår systemet og jeres forretningsmæssige behov samtidig med, at vi tilpasser systemet herefter.
Indlæsning af stamdata, hvor vi importerer jeres eksisterende data ind i CRM-systemet, klar til brug.
1 dags undervisning af jeres medarbejdere i grundlæggende funktionalitet.
Support. Fri support de første 3 måneder.