Flyt i skyen

Lad Evidi hjælpe jeres CRM-løsning online

Prøv vores Flyt i skyen-pakke

Med Flyt i skyen-pakken får du garanti for en fintunet proces, som sikrer, at CRM-systemet flyttes smidigt ud i skyen, opgraderet til nyeste version med al data intakt. Vi sørger samtidig for, at I lander solidt og bliver klædt på til at arbejde videre på den nye platform.

Flyt i skyen-pakken indeholder:

Fire helt kontante fordele ved at flytte til Dynamics 365 CRM Online

1. Adgang til de bedste værktøjer

Med Dynamics 365 CRM online tager du CRM-løsningen til næste niveau og sikrer, at du fortsat har adgang til hele paletten af funktionalitet og apps fra Microsoft. Det er der ikke længere garanti for, når din løsning ligger på dine egne servere (”on-premises”) eller ligger i et hostingcenter.


2. Altid på nyeste version

Microsoft opgraderer Dynamics 365 CRM online automatisk. Det betyder, at du slipper for alle overvejelser om opgradering af hardware og styresystemer og minimerer udgifterne til manuelle opgraderingsprojekter.

3. Betal kun for det du bruker

Cloud-løsningen er skalérbar, så du kan ændre antallet af brugere løbende efter dit aktuelle behov. Du skal ikke længere forholde dig til fornyelse af licenser og softwareassurance. Det er nemt og du styrer det selv direkte via Office 365.

4. Oppetid på 99,9 procent

Microsoft garanterer en oppetid på 99,9 procent, og der er konstant back-up af din løsning. Datacentrene er underlagt EU’s såkaldte ”Model Clauses”, der sikrer, at dine data behandles i henhold til EU’s databeskyttelsesdirektiv 95/46/EC.