Ta steget til skyen – Økt effektivitet og samarbeid på tvers av virksomheten

Tid


Påmelding nederst på siden

Ved å delta på vårt webinar vil du få innsikt i hvordan overgangen til skyen, spesielt med Business Central, kan transformere måten din virksomhet arbeider på.

Ønsker du å lære mer om fordelene med skyløsninger?

Delta på vårt webinar 26. oktober kl. 08:30 - 09:30 og oppdag hvordan du kan arbeide mer intelligent og samarbeide sømløst på tvers av din virksomhet.

Her er noe av det foredragsholder Peter Jakobsen, Global Partner Solutions & Business Applications fra Microsoft, vil gi deg innsikt i:

Utnytt skyfordelene: Oppdag hvordan skybaserte løsninger, som Business Central, gir deg tilgang til oppdatert programvare uten behov for kostbare utviklingslisenser.

Fleksibilitet og tilpasning: Lær hvordan du kan tilpasse løsningene etter dine behov ved hjelp av utvidelser og apper, og få friheten til å bruke de verktøyene du ønsker.

Sømløs integrasjon: Sammenlign den enkle integrasjonen med Microsoft 365 i skyen med den tidkrevende konfigurasjonen av Azure Active Directory på stedet, og forstå de integrasjonsfordelene som skyen gir.

Økt effektivitet: Utforsk de nyeste forbedringene i brukergrensesnittet som øker effektiviteten din i daglige oppgaver.

Live Demo: Få en praktisk demonstrasjon av hvordan disse løsningene fungerer i praksis, og opplev fordelene selv

Agenda

Ikke gå glipp av muligheten til å forbedre virksomheten din ved å dra nytte av kraften i skyen. Meld deg på webinaret vårt 26. oktober kl. 08:30 til 09:30, og ta det første skrittet mot en mer intelligent og samarbeidsorientert fremtid. 

Vi ser frem til å se deg der!

Meld deg på webinaret!